OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 4. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. augusztus 10., péntek 12:15

Márkus László az M3, Vásáry Tamás az M5 hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. augusztus 10., péntek (OTS) - Magunkat ajánljuk: vígjátékok a Duna Televízióban, dokumentumfilmek a Duna World műsorán, Jamie Winchester az M2 Petőfi TV-ben, Márkus László portré az M3 csatornán, régészeti leletek pedig az M5 kulturális televízió hétvégi műsorán láthatóak.

        Szombaton a Junior című vígjátékot 19.35-től Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito főszereplésével, a Tükröm, tükröm… című filmet pedig Barbra Streisand és Jeff Bridges főszereplésével 21.30-tól tekinthetik meg a Duna Televízió nézői. A Dokuzóna a Szőlőtőkét kovácsolni a történelemből, illetve a Szőlő, bor, történelem című dokumentumfilmeket vetíti 20 órától a Duna World műsorán.
     Az MR2 Akusztik+ a Müpából Jamie Winchester koncertfilmjével készül 22.45-től az M2 Petőfi TV műsorán. A Farkas magyar tévéfilmet 22.15-től tűzi műsorára az M3 retrocsatorna Márkus László főszereplésével. A Vásáry Tamás portréja 85. születésnapja alkalmából című műsorral a neves zongoraművész előtt tiszteleg az M5 kulturális televízió 18 órától.
     Vasárnap a Férjek és feleségek Mia Farrow és Woody Allen főszereplésével 19.30-tól, A második anya című dráma pedig 21.25-től látható a Duna Televízió műsorán. A Lapzárta - Veronica Guerin története című filmet 21.10-től tűzi műsorára az M2 Petőfi TV filmklubja Cate Blanchett főszereplésével. Claudius twistel - Márkus László portréfilmje 21.35-től követhető az M3 csatornán. A Fibulák és fabulák - avagy leletek a régészetről című magyar filmsorozat következő részét pedig 18 órától tekinthetik meg az M5 oktatási, kulturális és ismeretterjesztő csatorna nézői.
     Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhető a www.mediaklikk.hu oldalon.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.