OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. május 21. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. augusztus 6., hétfő 09:16

Vess egy pillantást a MotoGP™ Cashback Program eyetime Motorrad Grand Prix von Österreich kulisszái mögé
    Budapest, 2018. augusztus 6., hétfő (APA/OTS) - Az eyetime Motorrad Grand Prix von Österreich során lehetősége van valamennyi motorsport rajongónak regisztrálni a MotoGP™ Cashback Programba és nyerni egy exkluzív garázslátogatást. A program ügyfelei emellett világszerte több ezer partnervállalatnál is vásárolhatnak, és profitálhatnak a vonzó vásárlási előnyökből.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180806_001.jpg

Az előző évhez hasonlóan a MotoGP™ Cashback Programnak idén ismételten az egyik megállója lesz a Red Bull Ring. Az eyetime Motorrad Grand Prix von Österreich során, mely 2018. augusztus 10-12. között kerül megrendezésre Spielberg-ben, a gyorsasági verseny mellett még két izgalmas nyereményjáték is vár az összes motorsport rajongóra:

Mindenki, aki ott van a versenyhétvége alatt a Red Bull Ring-en, esélyt kap, hogy egy lenyűgöző kirándulást, illetve betekintést nyerjen a MotoGP™ versenyek izgalmas világának kulisszái mögé. Ehhez csupán annyit kell tenni, hogy augusztus 11-én szombaton 12:00 óráig, illetve augusztus 12-én vasárnap 12:00 óráig posztol egy fotót a kedvenc MotoGP™ pillanatáról "#motogpcashback" hashtaggel a Facebookon, az Instagramon vagy a Twitteren. Ezen túlmenően minden látogató, aki regisztrál a MotoGP™ Cashback Programba és feliratkozik a hírlevélre, a helyszínen kitöltheti a részvételi kártyát, és ha szerencsés, nyerhet egy exkluzív garázslátogatást.

Aki még nem regisztrált a MotoGP™ Cashback Programba, annak vagy jelentkeznie kell a számos promóciós munkatárs egyikénél, vagy el kell látogatnia a MotoGP™ Cashback konténerhez. Itt a regisztráció után még arra is lehetőség van, hogy egy a MotoGP™ versenyzők által is használt edzőkészüléken bizonyítsa reakcióképességét és gyorsaságát.

Vonzó előnyök a MotoGP™ Cashback Programmal
A MotoGP™ Cashback Program középpontjában a MotoGP™ Cashback Card, valamint a Cashback App áll. Ezáltal a program ügyfelei egy MotoGP™ rendezvény meglátogatása során vonzó kedvezményekben részesülhetnek, mint a Cashback és a Shopping Pointok - az utazásnál éppúgy, mint a szállás foglalásánál, a jegyvásárlásnál vagy a Merchandising termékek megvételénél, melyeket a kiválasztott partnerek kínálnak online vagy közvetlenül a MotoGP™ versenyeken.
A vásárlási előnyök, melyeket a MotoGP™ Cashback Program kínál ügyfeleinek, azonban messze meghaladják a MotoGP™ versenyeket. Ugyanis világszerte több, mint 90.000 partnervállalat áll rendelkezésre, melyeknél nap, mint nap pénzt lehet spórolni: Minden vásárlás után az akár 5% Cashback mellett még Shopping Pointokat is lehet gyűjteni. Ezeket a Shopping Pointokat a későbbiekben különleges ajánlatokra válthatják be a partnervállalatoknál.

Ha szeretnél többet is megtudni a MotoGP™ Cashback Programról, nyereményjátékairól és további állomásairól, látogass el a MotoGP-Cashback.com oldalra.

Fotocredit:
Dorna Sports S.L.

Kérdés esetén elérhetőség:
Ecker & Partner
Mag. Nicole Bäck-Knapp
Tel.: +43 (0)1 59 93 247
E-Mail: n.baeck@eup.at
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.