OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 4. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. augusztus 2., csütörtök 11:10

Szaxofonos tehetség képviseli az országot a Fiatal Zenészek Eurovíziós Versenyén
    Budapest, 2018. augusztus 2., csütörtök (OTS) - Bencze Máté bemutatkozott a nemzetközi közönségnek is, bár egyelőre csak virtuálisan: a Fiatal Zenészek Eurovíziós versenyének honlapján megjelent cikkből kiderül, hogy a 18 éves debreceni születésű fiatalember a zene mellett extrémsport rajongó és tehetséges BMX-es.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180802_001.jpg

Hangszeres tudása mellett termete is figyelemre méltó: 203 centiméterével nem tud könnyen eltűnni a tömegben. Magasságánál csak tehetsége nő gyorsabban: az elmúlt években számos versenyen végzett kiemelkedő helyen, és a Duna Televízió Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató műsorának 2017-es és 2018-as évadába is bekerült. Az edinburgh-i versenyen való indulás jogát is itt nyerte el, az MTVA különdíjaként. Máté augusztus közepén utazik a helyszínre, ahol próbák várják majd, és ahol megismeri a többi ország indulóit. A Fiatal Zenészek Eurovíziós Versenyének augusztus 18-i és 19-i elődöntőit a mediaklikk.hu oldal élőben közvetíti, magyar idő szerint 19 órától. Bencze Máté augusztus 18-án áll színpadra.

A Bencze Mátét bemutató angol nyelvű cikk az alábbi linken érhető el:
https://youngmusicians.tv/story/destination-edinburgh-meet-mate-bencze-from-hungary

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.