OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. július 23., hétfő 09:41

A Magyar Országos Horgász Szövetség közleménye - Európa-bajnoki ezüstöt szerzett a magyar horgászválogatott!
    Budapest, 2018. július 23., hétfő (OTS) - A versenynapokat tekintve július 21-22. között a szlovéniai Radece adott otthont a XXIV. Horgász Európa-bajnokságnak. A magyar válogatott a 2016. évi hollandiai és a 2017. évi olaszországi EB-bronzérmek után, s nem utolsósorban az itt 2015-ben megszerzett világbajnoki ezüst okán ismét az esélyesség terhével vágott neki az ezúttal már 30 országot, az eddigi legnagyobb mezőnyt felvonultató újabb megmérettetésnek.

    
Nos, a magyar csapat végig magabiztos, kiegyenlített versenyzéssel a tavalyi bronzot ezúttal ezüstre tudta "becserélni", sőt egyéniben is sikerült egy szépen csillogó bronzérmet szerezni Csöregi Balázs jóvoltából!

A magyar válogatott Szénási Béla kapitány, Walter Tamás másodkapitány, Polyák Csaba manager, valamint a versenyzőket illetően Csillag László, Csöregi Balázs, Nagy András, Szákovics Imre, Ujszászi Richárd, ifj. Varga József összetételben 35 pontot szerzett a kontinensbajnok Olaszország (29 pont) után, de a 42 pontos Angliát már magabiztosan megelőzve. Csöregi Balázs a 2 pontos olasz Guiliano Prandi, valamint a 3 pontos orosz Youri Sipstov mögött szintén 3 ponttal ért fel a dobogóra.

Ismét sokan fogtak össze annak érdekében, hogy a nemzeti válogatott felkészülése gördülékeny, sikeres legyen. A MOHOSZ ezúttal is köszönetet mond az Emberi Erőforrások Minisztériumának, az Agrárminisztériumnak, továbbá a "Magyar Csapat" szövetségi sporttámogatási rendszer partner cégeinek, akik biztosították a szakmaiság mellett elengedhetetlenül szükséges pénzügyi hátteret, így a csapat jó eredményéhez szükséges háttéremberek, segítők kiutaztatását, valamint az előzetes helyszíni edzéslehetőség biztosítását is.

Ezen eredménnyel ismét sikerült bizonyítani, hogy a folyamatosan bővülő, már mintegy 450.000 fős szabadidős bázisra épülő magyar horgászsport nemzetközi szinten tartósan a közvetlen élmezőnyben szerepel, s ezáltal méltó módon képviseli Magyarországot, az eredményességet tekintve vetekedve bármely tradicionális nemzeti sikersportággal. Folytatás - remélhetőleg hasonló sikerekkel - legközelebb augusztus elején az olaszországi Modenában, az utánpótlás világbajnokságokon!


     MOHOSZ Elnöksége

Budapest, 2018. július 22.

MOHOSZ - A vizek, a halak, a horgászok érdekében és védelmében!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.