OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 4. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. július 12., csütörtök 15:55

Róza néni elintézi az M3-on, Az igaz szerelem receptje az M5 hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. július 12., csütörtök (OTS) - Gasztronómia és magazinműsorok a Duna és a Duna World műsorán, mesék az M2 gyerekcsatornán, könnyűzene és koncertek az M2 Petőfi TV képernyőjén, klasszikusok az M3 csatornán, oktatási, kulturális és ismeretterjesztő tartalmak pedig az M5 kulturális televízió műsorán láthatóak.

    Szombaton Koncz Gábor 80. születésnapja alkalmából a Fekete gyémántok első részét 15.30-tól követhetik a nézők, majd az Én, a séf című francia-spanyol vígjátékot Jean Reno főszereplésével 19.35-től, a Fanny és Alexander című filmdrámát pedig 21.05-től tűzi műsorára a Duna Televízió. Az Ízőrzők 19.20-tól az álmosdi helyi ízeket, gasztronómiai különlegességeket mutatja be a Duna World műsorán.

A herceg medvebőrben című mesefilmmel 14.50-től várja a kicsiket és a nagyokat az M2 gyerekcsatorna. Az MR2 Szimfonik+ a Müpából a PASO - Pannonia Allstars Ska Orchestra koncertfilmjével készül 22.45-től az M2 Petőfi TV műsorán. Róza néni elintézi címmel 18.30-tól tévéjátékot vetít az M3 retrocsatorna Tolnay Klári főszereplésével, majd a színművésznőről 22.25-től portréfilmet tűz műsorára a csatorna. Az Így működik a Világegyetem csillagok és bolygók keletkezéséről szóló része 21.35.től látható az M5 oktatási, kulturális és ismeretterjesztő csatornán.

Vasárnap a Fekete gyémántok második részét 15.40-től, a Hölgyválasz romantikus vígjátékot Jennifer Lopez és Richard Gere főszereplésével 19.30-tól, az Út a mennyországba című filmdrámát Julia Stiles és Forest Whitaker főszereplésével pedig 21.20-tól követhetik a Duna Televízió nézői. Az Öt kontinens című szórványmagyarságról szóló magazinműsor következő részét 18.55-től láthatják a Duna World nézői.

A csengő-bongó fácska című mesefilmet 14.50-től tűzi műsorára az M2 gyerekcsatorna. Az M2 Petőfi TV filmklubjában 21.10-től a Négy szülő és egy gyerek című vígjátékot követhetik a nézők. A Csendes otthon című vígjátékot Galambos Erzsi és Zenthe Ferenc főszereplésével 21.10-től, a Kedves hazug című filmdrámát Tolnay Klári főszereplésével pedig 21.40-től vetíti az M3 csatorna. A Love and Lemons - Az igaz szerelem receptje pedig 21.20-tól látható az M5 műsorán.

Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhetőek a www.mediaklikk.hu oldalon.

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.