OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. március 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. július 11., szerda 09:00

Nemzetközi vízügyi kutatás-fejlesztési együttműködés
    Budapest, 2018. július 11., szerda (OTS) - Kutatás-fejlesztési megállapodást írt alá a Fővárosi Vízművek szingapúri partnerével

    A Szingapúri Víz Világhét zárásaként kutatás-fejlesztési együttműködésről állapodott meg a Fővárosi Vízművek a Szingapúri Vízművekkel (Public Utility Board).

A két együttműködő szervezet vezetője, magyar részről Haranghy Csaba, szingapúri oldalról Peter Joo Hee Ng július 10-én írta alá a megállapodást.

A most létrejött együttműködés jól illeszkedik az idén 150 éves Fővárosi Vízművek "150 év - 150 ajánlat a világba" programjába, melynek keretében a Társaság a világ különböző, a vízellátás terén nehézségekkel küzdő területére juttatja el szakmai segítségnyújtást kínáló megkeresését.  

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.