OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. július 9., hétfő 18:48

Az M4 Sport a legnézettebb hazai csatorna
    Budapest, 2018. július 9., hétfő (OTS) - Továbbra is kiemelkedő nézettséggel zajlik a labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseinek élő közvetítése a nemzeti sportcsatornán. Az M4 Sport a világbajnokság kezdete óta átlagban a legtöbb nézőt ültette a képernyők elé. A képzeletbeli dobogó mindhárom fokán az M4 Sportcsatorna műsorai állnak, sőt még az előkelő negyedik helyet is elfoglalják.

    
Az elmúlt héten is milliós nézőtábort toborzott az M4 Sport a futball-világbajnokság esti összecsapásai idejére. Az Oroszország - Horvátország mérkőzést szombat este 1 millió 213 ezer fő követte a sportcsatorna képernyői előtt, amely 32,6%-os közönségarányt eredményezett. Ez az adat a gyakorlatban azt jelenti, hogy a meccs ideje alatt minden harmadik tévénéző az M4 Sportot nézte.

A Brazília - Belgium összecsapást péntek este 1 millió 144 ezer ember látta, 29,1%-os közönségarány mellett. A kedd esti Kolumbia - Anglia mérkőzést 1 millió 73 ezren (28,6% SHR), a hétfő esti Belgium - Japán meccset pedig 1 millió 50 ezren (26,3% SHR) követték az M4 Sporton.

Az idei év első négy legnézettebb műsora a nemzeti sportcsatornán közvetített futball-világbajnokság mérkőzéseiből áll: július 1-jén a Horvátország - Dánia mérkőzést 1 millió 219 ezren nézték (29,1% SHR), amelyet a dobogón a július 7-i Horvátország - Oroszország mérkőzés követ 1 millió 213 ezer nézővel (32,6% SHR). A harmadik helyre a június 30-i Uruguay - Portugália mérkőzés került 1 millió 158 ezer nézővel (29,6% SHR), amíg a negyedik helyen a július 6-i Brazília - Belgium mérkőzés végzett  1 millió 144 ezer nézővel (29,1% SHR). Az M4 Sport továbbra is a legnézettebb hazai sportcsatorna, amely várhatóan az utolsó héten, a legsikeresebbek viadalait közvetítve tovább növeli nézettségét a hazai piacon.

Ezt látszik előrevetíteni a Kreatív kommunikációs magazin online mérése is, ami a csatorna által begyűjtött tetszésnyilvánításokat (Like) és kommenteket vizsgálta a hazai internetes felületeken a Lájkbajnokság keretein belül, az eredmények alapján pedig az M4 Sport júniusban bejutott a hazai TOP10 oldal közé.

A világbajnokság további programja az M4 Sporton:
Kedd 19.00: Belgium - Franciaország
Szerda 19.00: Anglia - Horvátország
Szombat 15.00: Bronzmérkőzés
Vasárnap 15.30: Döntő.

Futball-világbajnokság ezen a héten is az M4 Sport műsorán!


     MTVA Sajtó Osztály
    
-------------------------------------------------------------------
       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.