OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. március 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. július 6., péntek 10:10

Az új lakást vásárlók 10-15%-a elektromos autót is venne
    Budapest, 2018. július 6., péntek (OTS) - A Metrodom átadta első olyan társasházát a XIII. kerületi Babér utca 13-15-ben, amelyben a lakóknak lehetőségük volt elektromos kiállást rendelni gépkocsibeállóikhoz.

    A kiállás kifejezetten elektromos autók töltésére szolgál, melyről 16A áramerősség mellett lehet tölteni a gépkocsit. A Babér utcában a tulajdonosok több mint 10%-a élt ezzel a lehetőséggel, a június végén átadásra kerülő következő épületünkben (IX. Nadasdy u. 15/b) már 14,5%, míg az ősszel elkészülő XIII. kerület, Lőportár u. 9.-ben a lakók 16%-a rendelt elektromos töltőkiállást, azaz láthatóan egyre többen gondolják, hogy a jövő az elektromos autóké, vagy legalábbis a plug-in hibrideké. A Metrodomnak jelenleg több mint 2000 lakása van kivitelezés alatt, és mivel minden projekten rendelhető elektromos töltőkiállás, a töltés egyszerű megoldásával Budapesten is nagy mértékben nőhet a tisztán elektromos meghajtású gépkocsik száma.

Szerző: Kricsfalussy Tamás, Metrodom Csoport, értékesítési igazgató
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.