OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2018. június 29., péntek 13:42

Forma-1 a Dunán, Ruttkai Éva az M3-on és az anyák megmentője az M5 hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. június 29., péntek (OTS) - A Duna Televízió a közszolgálati média audiovizuális zászlóshajója. A Duna World a szórványmagyarság televíziója, az M1 aktuális híreket szolgáltat, az M2 a gyermekeket és a fiatalokat szórakoztatja, az M3 a klasszikusok otthona, az M4 Sport a sportvilág vezető hazai televíziója, az M5 pedig az oktatási, kulturális és ismeretterjesztő tartalmakat tűzi műsorára. Csatornáink mindenkihez szólnak.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180629_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180629_002.jpg

Szombaton a Forma-1 Osztrák Nagydíj időmérő edzését 14.45-től láthatják a Duna Televízió nézői. A Szeszélyes nyár című csehszlovák vígjátékot 20.35-től követhetik a Duna képernyői előtt ülők. A Dokuzóna nemzetiségi filmekből összeállított válogatása 20 órától látható, ezúttal a Belzebúb a korszellem és a Családi kincses szótár című dokumentumfilmeket vetíti a Duna World csatorna.

A hat jó barát - Hatan a világ ellen című mesefilmet 14.50-től vetíti kicsiknek és nagyoknak az M2 gyerekcsatorna. Az MR2 Akusztik+ a Müpából című műsorban a Balkan Fanatik koncertjét 22.45-től láthatják az M2 Petőfi TV nézői. Régi nyár címmel zenés filmet játszik az M3 retrocsatorna 18.15-től Ruttkai Éva és Latinovits Zoltán főszereplésével. A Parancsolj velem, tündérkirálynő! - Ruttkai Éva előadóestje című portréfilmet pedig 23.20-tól követhetik az M3 nézői. A V4 Operettgálát 19.30-tól vetíti az M5 oktatási, kulturális és ismeretterjesztő csatornán.

Vasárnap a Forma-1 - Osztrák Nagydíj futama 14.30-tól, a Starsky és Hutch Ben Stiller és Owen Wilson főszereplésével 19.30-tól, a Vakító Napfényben című krimi pedig 21.15-től érkezik a Duna Televízió képernyőjére Tilda Swinton főszereplésével. A Vasúti Építészet Magyarországon ismeretterjesztő filmet 13.50-től láthatják a Duna World nézői.

A Hétszerszép című mesefilmet 14.50-től, a Cápa csali című animációs filmet pedig 18.15-től vetíti az M2 gyerekcsatorna. A Kikötői hírek című amerikai filmdrámát 21.10-től követhetik az M2 Petőfi TV filmklubjának nézői Julianne Moore és Cate Blanchett főszereplésével. Butaságom története címmel 19.40-től Ruttkai Éva, Básti Lajos és Kiss Manyi főszereplésével vetít romantikus vígjátékot az M3 csatorna, a klasszikus filmek otthona. A Semmelweis arca című, az anyák megmentőjéről szóló magyar ismeretterjesztő filmet 18.40-kor tűzi műsorára az M5 kulturális televízió.

A közmédia legtöbb műsora az interneten keresztül is követhető, illetve korlátozott ideig visszanézhető a www.mediaklikk.hu oldalon.

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.