OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. március 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. június 11., hétfő 15:16

Közlekedés a Budapesti Nyári Fesztivál alatt a Margitszigeten
    Budapest, 2018. június 11., hétfő (OTS) - évada. Személygépkocsival a Margitszigetre behajtani, illetve parkolni nem lehetséges, ezért a fesztivált szervező Szabad Tér Színház egyéb közlekedési eszközök igénybe vételét javasolja a színpad zavartalan megközelítésére.

    Az ország legnagyobb kulturális fesztiválját szervező Szabad Tér Színház a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság segítségével és közreműködésével több lehetőséget is kínál vendégeinek a Margitszigeti Szabadtéri Színpad megközelítésére.

     1.    TAXIVAL - előadásnapokon minden taxitársaság számára engedélyezett az Árpád híd felőli behajtás a Szabadtéri Színpadig, a színház vendégeinek beszállítására és előadás utáni kiszállítására.

     2.    Érkezés a 26-os és 226-os BKK busszal, járatsűrítéssel. Előadás után a helyszín elhagyása a BKK különjáratokkal.

     3.    MAHART Színházi hajójárattal a színház saját kikötőjébe érkezés, és onnan előadás után visszautazás. Megállóhelyek: Vigadó tér, Batthyány tér, Szent István park kikötők.

Előadások utáni ÉJSZAKAI közlekedéssel kapcsolatos információk: http://bkk.hu/ejszakai/. A 4-6-os villamos és 41 éjszakai buszjárat az előadások után meghosszabbított nyári menetrend szerint közlekedik!

Parkolási információk:
Személygépkocsival a Margitszigetre behajtani és parkolni NEM lehetséges. Parkolásra javasolt helyek a pesti vagy a budai oldalon, a kikötők körüli környező utcákban és a rakparton.

Bővebb információ és online jegyvásárlás: www.szabadter.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.