OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. június 11., hétfő 13:30

European Business Awards: Az ALPHAVET Európa legjobbjai között
    Budapest, 2018. június 11., hétfő (OTS) - Gyártó kategóriában, Európa legjobb magyar vállalata lett az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft., mindamellett, hogy fennállásának legjobb üzleti évét tudhatja maga mögött. A 30 éves vállalkozás a European Business Awards RSM Év vállalkozója díj (The RSM Entrepreneur of the Year Award) magyar győztese. A díjat Varsóban vette át az állatgyógyszer gyártó vállalat képviselője.

    A European Business Awards (EBA, Európai Üzleti Díj) a kontinens egyik legrangosabb üzleti versenye, melyet több mint 10 éve rendeznek meg. Célja az üzleti kiválóság és jó gyakorlatok elismerése az európai üzleti közösségben.  Az EBA versenye nyitott a magyarországi középvállalkozások számára is. Ez komoly lehetőséget jelent a hazai KKV-k számára, hogy nemzetközi mezőnyben is összemérjék növekedésre, fejlődésre való képességüket az európai top vállalatokkal szemben. 2018-ban több mint 30 európai országból 110 000 vállalat szállt versenybe az elismerésért. Az AlphaVet a The RSM Entrepreneur of the Year Award díjjal az európai és a tengerentúli piacra irányuló export munkáját kívánja támogatni. Termékeiket az EU-n belül már 17 tagállamban az EU-n kívül pedig 10 országban forgalmazhatják.

"Gyógyszer gyártóként egy európai üzleti díjat kapni rendkívül komoly elismerés. Büszkék vagyunk, hogy öregbíthettük a magyar állatgyógyszer gyártás hírnevét. Büszkék vagyunk, hogy a magyar kutatási-fejlesztési és gyógyszer regisztrációt végző kutatóink ismét bebizonyították, hogy a magyar tudás Európa élmezőnyébe röpíthet egy vállalatot.

Az AlphaVet fennállásának eddigi legjobbi üzleti éve volt a 2017-es év. Soha nem voltunk még ilyen sikeresek és erősek! Árbevételünk meghaladta a 16 milliárd forintot. Vállalatunkon nem ejtett sebet a KKV szektorban tapasztalható és egyre nagyobb méreteket öltő munkaerőhiány. Az Alphánál olyan egyedi életpálya modelleket kínálunk, illetve karriertámogató lehetőségeket nyújtunk, amelyek nemcsak a szakmai fejlődést segítik, de munkatársaink életvitelét is jobbá teszik. Családbarát intézkedéseink révén 2017-ben Szerethető Munkahely Díjas vállalat lettünk.

Az ilyen nívós díjak, szakmai elismerések mind-mind erősítik a piaci szerepünket és arra köteleznek minket, hogy továbbra is azt tegyük, amihez a legjobban értünk. Alázatos munkával, jó minőségű, nemzetközileg is versenyképes állatgyógyászati készítményekkel támogassuk a hazai agráriumot és a hobbyállat tartókat " - mondta Mozsár Andor kommunikációs és üzletfejlesztési igazgató.

http://www.alpha-vet.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.