OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2018. május 28., hétfő 16:57

A Real mellett az M4 Sport lett a BL döntő nyertese
    Budapest, 2018. május 28., hétfő (OTS) - Magyarország legnézettebb televíziós csatornája volt szombaton az M4 Sport.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180528_001.jpg

Idei legjobb hétvégéjét zárta a közmédia sportcsatornája, amiben óriási szerepe volt a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének és a Forma-1-es Monacói Nagydíjnak.

Kimagasló érdeklődést hozott a labdarúgó BL kijevi fináléja. A közvetítésre közel 1,4 millió ember kapcsolt oda, a - közmédia eddig legjobb 2018-as eredményének számító - 828 ezres nézettség pedig 22,4%-os közönségarányt (SHR) produkált. Gyakorlatilag minden negyedik televízió előtt ülő a Real Madrid sikerét figyelte, a lefújás utáni trófeaátadásra és stúdióelemzésre is közel félmillióan, 452 ezren  (SHR 16,1%) voltak kíváncsiak.
A mérkőzés körüli stúdiós beszélgetések alatt debütált az M4 Sporton a csatorna új, AR-es (augmented reality, kiterjesztett valóság) grafikus technológiája. Tartva a lépést a világ legfejlettebb televízióival, most már nincs szükség zöld vagy kék háttérre ahhoz, hogy különböző elemeket mozgással is meg lehessen mutatni. Például a kezdőcsapatokat is korábban Magyarországon még nem látott módon elemezhették a szakértők. Ezekkel a megoldásokkal teszi majd még érdekesebbé a labdarúgó világbajnoki közvetítéseit is a csatorna.
Mivel szombaton a Forma 1-es Monacói Nagydíj szabad- és időmérő edzését (280 ezer fő, SHR 14,4%), valamint a férfi vízilabda OB I mindent eldöntő ötödik mérkőzését is élőben sugározta a közmédia sportadója, 2018. május 26-án a teljes napi, valamint a főműsoridős versenyben is az első helyen végzett Magyarországon az M4 Sport.
Vasárnap a Forma-1-es Monacói Nagydíj futama hozott kiugró eredményt: 561 ezren (SHR 22,3%) figyelték Ricciardo győzelmét, ami szintén piacvezető eredménynek számít, és sokan voltak kíváncsiak az OTP Bank Liga utolsó előtti fordulójára is: 934 ezren néztek bele a Ferencváros - DVTK (SHR 9,1%) és a Videoton - Budapest Honvéd meccs valamelyikébe, ami a teljes lakosság 10,5 százaléka, egy néző átlagosan 58 percig maradt a csatorna előtt.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.