OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. május 26., szombat 09:21

Gyermeknap a Honfoglalóban
    Budapest, 2018. május 26., szombat (OTS) - Exkluzív adással készül a Honfoglaló gyermeknap alkalmából. A Duna Televízió kvízjátékának vasárnap esti különkiadásában 10-12 éves fiatalok vetélkednek egymással, ezen a napon ugyanis minden a gyerekekről szól!

        Gyermeknap alkalmából vasárnap este három kis honfoglaló érkezik a csatatérre a népszerű online területhódító kvízjáték televíziós változatában. A rendhagyó adás 18.35-től lesz látható a Duna Televízió műsorán.
     A hadseregek a különkiadásban is vezetőikre várnak. Az egyik kis hadvezér, Bognár Ágnes, aki a tamási Würtz Ádám Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4. osztályos tanulója, kedvenc tantárgya a matematika és a rajz. A narancssárga öves dzsúdós naponta játszik a Honfoglalóval, stratégiája pedig a kiszemelt vár folyamatos támadása.
     "A barátaimmal és a családommal is szeretek Honfoglalózni. Számomra fontos, hogy hasonló erősségűek legyenek az ellenfelek. Naponta három junior játékkal készültem a megmérettetésre" - mondta Bognár Ágnes.
     Csoboth Márton a budapesti  Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium Kincskereső Tagiskolájának 5. osztályos tanulója is a Honfoglaló kis hadvezérei közé tartozik, aki legszívesebben dobolással és tájfutással tölti szabadidejét. Márton rendszeresen Honfoglalózik a telefonján, stratégiája a folyamatos támadás.
     "A játék legizgalmasabb eleme a területfoglalási stratégia és a kvíz komplikált menete. Azon leszek, hogy a jövőben még többet Honfoglalózhassak a családommal" - árulta el Csoboth Márton.
     A harmadik hadvezér Hegyi Bende, aki Érden lakik és a sóskúti Andreetti Károly Általános és Művészeti Iskola 5. osztályos tanulója. Bende szabadidejében futballozik és foglalkoztatja az űrhajózás gondolata is. A Honfoglalóval két éve játszik, stratégiája a várvédés, visszafogott támadással.
     "A tévében is nézem a Honfoglalót, a játék menetét és a kvízt is nagyon izgalmasnak tartom" - mesélte el Hegyi Bende.
     A kis hadvezérek vágya természetesen az, hogy kipróbálhassák a felnőttek játékát, és most itt a lehetőség! A cél ezúttal is Magyarország meghódítása lesz.
     "A nézők igazán különleges adásra számíthatnak vasárnap este, amelynek ötlete már az induláskor megfogalmazódott bennünk. Nagyon vártuk ezt a napot és három igazán nagy tudású, bátor stratégiával rendelkező, fantasztikus fiatalt ismerhetünk meg a játékban. Érdemes lesz velünk tartani a Honfoglaló gyereknapi különkiadásában és bízom benne, hogy a jövőben is találkozhatunk ifjú honfoglalókkal" - árulta el Szente Vajk, a Honfoglaló műsorvezetője.
     Honfoglaló - gyermeknap estéjén 18.35-től a Dunán! Most gyerekjáték a győzelem!

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.