OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 4. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. május 25., péntek 11:28

Monaco, Japán, Ukrajna - M4 Sport hétvége
    Budapest, 2018. május 25., péntek (OTS) - A magyar labdarúgás mellett Forma-1, Redbull Air Race és UEFA Bajnokok Ligája látható hétvégén az M4 Sport képernyőjén.

    Gazdag kínálattal érkezik ezen a hétvégén is a közmédia sportcsatornája. Szombaton 11.55-től követhetik nézőink a Forma-1 Monacói Nagydíj 3. szabadedzését, majd délután három órától az időmérő edzést. Autóverseny után a medencéhez kapcsol a csatorna, ugyanis 17.00-től férfi vízilabda OBI döntőt, az FTC-PQS Waterpolo - Szolnoki Dózsa összecsapást láthatják nézőink. Estére talán a nap legizgalmasabbnak ígérkező mérkőzését tartogatja a csatorna, 20.45-től a Real Madrid - FC Liverpool, UEFA Bajnokok ligája döntő küzdelmét közvetíti élőben az M4 Sport.

Vasárnap reggel kilenckor a Red Bull Air Race közvetítésével Japánból indítja élő kapcsolásait a csatorna, majd a Forma-1 Monacoi Nagydíj futamát 15.10-től láthatják a nézők. Az OTP Bank Liga: Ferencvárosi TC - DVTK mérkőzést 17.30-tól, a Videoton FC - Budapest Honvéd összecsapást pedig 19.30-tól követhetik az M4 Sport képernyői előtt ülők.

Az élő adás mellett további extra sporttartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, valamint megtalálnak minket az M4 Sport hivatalos Instagram oldalán, az m4sportofficial-ön is.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.