OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. november 17. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. május 16., szerda 13:25

Holnap tali! Trecskó Zsófival
    Budapest, 2018. május 16., szerda (OTS) - Trecskó Zsófi, a Madách Színházból és a #Sohavégetnemérős című filmből is ismert színésznő újabb feladattal birkózott meg egy rendőr társaságában, és mindehhez Szabó Győzőnek is elég sok köze volt.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180516_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180516_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180516_003.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180516_004.jpg

A Holnap tali! 5. évadának forgatása hozta Trecskó Zsófinak azt a lehetőséget, hogy "Eszter" szerepében újra egy fiatalokat középpontba helyező sorozatba csatlakozhasson.
"A karakterem egy rettenetesen izgalmas lány. Általában én játszom a szőke, cuki, vicces csajokat, de most egyel bonyolultabb szerepem lesz, amit nem árulok el, de a lényeg, hogy Csabika életében kicsit meg fogom csavarni a szálakat. "

A történet szerint Szabó Győző felbérli őt, mint bércsábító és a sorozatból jól ismert Csabika háza táján fog kacsingatni.
"Nagyon klassz, hogy itt lehetek, dolgoztam már olyan filmekben, színházi darabokban, ahol kifejezetten fiatalokon volt a hangsúly. Pár órája vagyok itt, de mindenki nagyon kedves. Remélem, fel tudom majd venni a tempót, szerintem ezzel egyáltalán nem lesz probléma. Szóval nézzétek és várjátok Esztert a Holnap taliban!"

Zsófit az M2 Petőfi TV-n május 18-án lehet majd látni a Holnap tali! 9. epizódjában 20.05-től, ahol minden csáberejét bevetve tesz majd azért, hogy a Tombort alakító Szatmári Attilának legyen oka utána nyomozni.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.