OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. május 16., szerda 10:16

A Leading Lights a Sigma Systemsnek ítélte "Az év digitalizációt elősegítő legkiemelkedőbb kereskedője" díjat
    Toronto, 2018. május 16., szerda (Business Wire/OTS) - A katalógus alapú szoftvertermékek piacának globális vezető vállalata, a Sigma Systems ma bejelentette, hogy az idei Leading Lights Awards díjátadón a cégnek ítélték "Az év digitalizációt elősegítő legkiemelkedőbb kereskedője" díjat (Outstanding Digital Enablement Vendor of the Year). Ugyanennek a napnak az estéjén a TM Forum Excellence díjakra jelölt szakemberek közül a Sigma Systems technológiai igazgatója elnyerte "Az év technológiai vezetője" (CTO of the Year) díjat, a Franciaországban, Nizzában megrendezett 2018. évi Pipeline Awards díjátadón pedig az "Innovatív üzleti támogató rendszerek" (Innovation in Business Support Systems) kategóriában került első helyre a Sigma Systems.

    Az idén már tizennegyedszer sorra kerülő Leading Lights díjátadó a távközlési ágazat egyik legnevesebb díjazási rendszere, mely az iparág legjobb vállalatai és vezetőik által a következő generációs távközlési technológiák, alkalmazások, szolgáltatások, stratégia és innováció terén nyújtott kiemelkedő teljesítményt ismeri el. A Sigma által elnyert díjak is alátámasztják, hogy a folyamatos innováció révén a cég kiemelkedik versenytársai közül, így méltán lehetnek rá büszkék a befektetői, és ugyanakkor olyan munkahelynek számít, amellyel az alkalmazottak is elégedettek.

Glenn Gibson, a Sigma Systems Marketing egységének elnökhelyettese a következőket nyilatkozta: "A Leading Lights díj nagy megtiszteltetés a Sigma számára. Az év digitalizációt elősegítő legkiemelkedőbb kereskedője díj elismerése annak a kiváló csapatmunkának, amelyet a Sigma alkalmazottai végeztek. A Sigma teljes mértékben elkötelezett aziránt, hogy agilis, katalógus alapú megoldásokkal segítse a szolgáltatókat következő generációs innovatív szolgáltatásaik és üzleti modelljük kialakításában, értékesítésében és terjesztésében, és köszönetét fejezi ki a Leading Lights-nak az elismerésért."

Amennyiben tájékoztatást szeretne a Sigma-tól díjnyertes technológiai platformjáról és termékeiről, kérjük, küldjön email üzenetet az info@sigma-systems.com címre, vagy látogasson el a www.sigma-systems.com weboldalra.

Amit a Sigma Systems-ről tudni kell… (sigma-systems.com vagy Twitter @SigmaSystems)

A Sigma Systems hír- és távközlési, technológiai és médiacégek számára katalógus alapú megoldásokat biztosító, globális piacvezető vállalat, amely díjnyertes termékeivel több mint 80 ügyfelet lát el 40 országban. Az alapvető szolgáltatásokon (köztük a szakmai, felhő alapú és rendszerkezelési szolgáltatásokon) felül a társaság termékportfóliójába tartozik a vállalati szintű Catalog, az árazási és ajánlattételi folyamatot támogató Configure Price Quote (CPQ), a megrendeléskezelő Order Management, a kihelyezési, felügyeleti, frissítési feladatokat is ellátó Provisioning és az ügyfelek reakcióit leképező Insights. A Sigma B/OSS (üzleti és operatív tevékenységeket támogató) termékeinek ügyfeleinél való zökkenőmentes bevezetését gyors és hatékony eljárásokkal biztosítja. A Sigma irodái megtalálhatók Észak- és Dél-Amerikában, Európában és az ázsiai csendes-óceáni térségben egyaránt, és munkáját világszerte számos technológiai és integrációs partner segíti.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180515005789/en/

Kapcsolat:
Milner Strategic Marketing Ltd.
Chloe Purcell, +44 1473 633123
Strategic PR Manager
vagy
Sigma Systems
Glenn Gibson, +1-416-827-6851
VP Marketing
Forrás: Sigma Systems

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.