OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. január 21. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. május 14., hétfő 16:36

Forma-1 és Eurovíziós Dalfesztivál a közmédia legnézettebb műsorai között
    Budapest, 2018. május 14., hétfő (OTS) - A Forma-1 Spanyol Nagydíj vasárnapi futama és az Eurovíziós Dalfesztivál szombat esti lisszaboni döntője végzett a közmédia hétvégi nézettségi toplistájának élén.

        Félmillió néző követte az M4 Sporton a vasárnap 15 óra után kezdődő Forma-1 Spanyol Nagydíj futamát. A Lewis Hamilton győzelmével végződő autóverseny 20,7%-os közönségarányt eredményezett a nemzeti sportcsatornának.
     404 ezren szurkoltak a Duna Televízió képernyői előtt a hazai versenyzőnek, az AWS-nek és a Viszlát nyár című dal sikerének az Eurovíziós Dalfesztivál lisszaboni döntőjében szombaton 21 órától. A Dalfesztivál élő közvetítése 15%-os közönségarányt jelentett a Duna csatornának.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.