OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. május 11., péntek 09:43

A Sigma Systems támogatja a Telkomselt abban, hogy Indonéziát átvezesse a digitális korszakba
    Toronto, 2018. május 11., péntek (Business Wire/OTS) - A katalógus alapú szoftvertermékek piacának globális vezető vállalata, a Sigma Systems ma bejelentette, hogy fontos ügyletről kötött megállapodást Indonézia piacvezető mobilhálózat-üzemeltetőjével, a Telkomsellel.

    A több mint 190 millió ügyféllel rendelkező Telkomsel jelenleg a legnagyobb mobilhálózat-üzemeltető Indonéziában. A Telkomsel elkötelezetten dolgozott a legmodernebb mobiltechnológiák következetes bevezetésén, és az első vállalat volt, amely elindította a piaci alapú 4G LTE (azaz negyedik generációs vezeték nélküli adatátvitelt biztosító) mobilszolgáltatásokat az országban. A digitális korszak kihívásainak való megfelelés érdekében a Telkomsel folyamatosan bővíti digitális kínálatát, hogy lefedjen olyan területeket is, mint a hirdetések, életmóddal kapcsolatos szolgáltatások, mobil pénzügyi szolgáltatások és a dolgok Internete.

Digitális célkitűzései elérésének elősegítése céljából a Telkomsel a Sigma Systems-et választotta partneréül, és központi vállalati katalógusként a Sigma Catalog termékét vezette be fejlődő üzleti tevékenységének támogatása céljára.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Sigma segítségével vezethetjük be azt az üzleti és operatív tevékenységeket támogató (B/OSS) platformot, amely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára gyorsan és hatékonyan dolgozhassunk ki az igényeik szerint kialakított, mikroszegmentált ajánlatokat. A Sigma agilis bevezetési/telepítési módszerei és termékközpontú megközelítése hatékonyan támogatja a Telkomsel azon küldetésének teljesítését, miszerint létre szeretne hozni egy digitális Indonéziát" - fejtette ki Montgomery Hong, a Telkomsel számítástechnikai vezetője.

A Sigma Systems vezérigazgatója, Tim Spencer a következőket fűzte hozzá: "A Telkomsel a régió digitális átalakításán dolgozó szolgáltatók élvonalába tartozik, és tudatában van annak, hogy milyen fontos szerepet játszhat egy katalógus alapú megoldás az innovatív és teljes mértékben személyre szabott piaci ajánlatok kidolgozásában, értékesítésében és bevezetésében. A Sigma megtiszteltetésnek tekinti, hogy együtt dolgozhat Indonézia vezető mobilszolgáltatójával egy minden ízében digitális üzleti struktúra kialakításán."

A Sigma Systems-ről és díjnyertes termékeiről további információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: www.sigma-systems.com.

Amit a Sigma Systems-ről tudni kell… (sigma-systems.com vagy Twitter @SigmaSystems)
 A Sigma Systems hír- és távközlési, technológiai és médiacégek számára katalógus alapú megoldásokat biztosító, globális piacvezető vállalat, amely díjnyertes termékeivel több mint 80 ügyfelet lát el 40 országban. A társaság termékportfóliójába tartozik a vállalati szintű Catalog, az árazási és ajánlattételi folyamatot támogató Configure Price Quote (CPQ), a megrendeléskezelő Order Management, a kihelyezési, felügyeleti, frissítési feladatokat is ellátó Provisioning és az ügyfelek reakcióit leképező Insights. A Sigma B/OSS (üzleti és operatív tevékenységeket támogató) termékeinek ügyfeleinél való zökkenőmentes bevezetését gyors és hatékony eljárásokkal biztosítja. A Sigma irodái megtalálhatók Észak- és Dél-Amerikában, Európában és az ázsiai csendes-óceáni térségben egyaránt, és munkáját világszerte számos technológiai és integrációs partner segíti.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180509006082/en/

Kapcsolat:
Milner Strategic Marketing Ltd.
Chloe Purcell
Strategic PR Manager
+44 1473 633123
vagy
Sigma Systems
Glenn Gibson
Vice President Marketing
+1-416-827-6851

Forrás: Sigma Systems

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.