OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. január 19. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. május 8., kedd 16:10

Megjelent Nemere István hétszázadik könyve
    Nyíregyháza, 2018. május 8., kedd (OTS) - Nemere István, Magyarország legtöbbet publikált szerzője több mint 40 éves pályafutásának újabb rekordjához ért.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180508_001.jpg

Megjelent a szerző 700-dik könyve nyomtatásban, amivel nem csak idehaza csúcstartó, de nemzetközileg is a legtöbbet publikált írók között szerepel. A szerző jelenleg is aktív. Az utóbbi időben főleg történelmi tárgyú regényeket szeret írni, de a bűvös 700. egy szerelmes regény sorozatának újabb darabja, az önmagában 94 regényt megélt Melissa Moretti sorozatból. Nemere István Nyíregyházán él feleségével, és tovább alkot: "Addig élek, ameddig írok, és addig írok, amíg élek" vallja.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.