OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. május 4., péntek 13:48

Donnie Brasco, Dokuzóna, Parov Stelar és Lengemesék - hétvége a közmédiával
    Budapest, 2018. május 4., péntek (OTS) - Rengeteg magyar film, rajzfilm, dokumentumfilm és koncert várja a közmédia nézőit május első hétvégéjén.

    Szombat délután Makk Károly filmjével, a Fűre lépni szabad c. klasszikussal készül a Duna Televízió 15.05-től, Tolnay Klári, Páger Antal és Maklári Zoltán főszereplésével. A Gasztroangyal menetrendszerűen, szombat délután öttől érkezik a képernyőre, ezúttal Egyházaskozár ízeivel. Este 20.35-től Mona Lisa mosolya várja a tévénézőket a Dunán, majd 22.40-től a Fedőneve: Donnie Brasco c. amerikai krimivel készül a csatorna.

A Duna World szombat este nyolctól a két nemzetiségi filmmel is készül: elsőként a Hát annak születtem, majd 20.30-tól A hegedű dallamán c. filmet láthatják nézőink a Dokuzóna műsorunkban. Hétvégén debütál a Lengemesék c. magyar rajzfilmsorozat az M2 gyerekcsatornán, melynek epizódjait ezentúl szombatonként és vasárnaponként 13.10-től láthatja az M2 közönsége.

Este kilenctől az M2 Petőfi TV műsorán a zenéé a főszerep, először a Nagy-Szín-Pad elődöntőjét, az Amigod és a JETLAG produkcióját követhetik nézőink szerte az országban HD minőségben is, majd Parov Stelar és Orkestra Mendoza koncertezik az ifjúsági csatornán. Az M3 retroadó Az ördög cimborája című tévéjátékkal készül szombat este 21.25-től, amelyet 23.05-től a Szamuráj című magyar balettfilm követ.

Vasárnap, május első vasárnapján az M2 gyerekcsatornán anyák napja alkalmából, a reggel ötkor induló mesemaraton mellett, a nap folyamán többször beköszönnek a Hetedhét kaland című műsor gyerekszereplőitől, akik saját készítésű ajándékokkal lepik meg édesanyjukat.

Vasárnap a Déli Híradó után 12.50-től Jó ebédhez szól a nóta a Dunán, majd 13.25-től gyönyörű tájakra kalauzol a Vad Magyarország - A vizek birodalma c. dokumentumfilm.15.20-tól magyar vígjátékot ad a csatorna Budai cukrászda címmel, Gózon Gyula, Perényi László és Perczel Zita főszereplésével. Az M3 retroadón 19.55-től szintén magyar klasszikust, a Fügefalevél című filmet láthatják nézőink Bessenyei Ferenc, Halász Judit és Sinkó László főszereplésével. Az M5 oktatási, kulturális és ismeretterjesztő csatorna vasárnap este hattól A remény hajtásai - Jane Goodall Budapesten c. műsort, majd 18.25-től A vadmacska kilencedik élete c. magyar dokumentumfilmet sugározza. Az M5 vasárnap esti filmje ezúttal az Amerikai rapszódia című alkotás 21.15-től, míg az M2 Petőfi TV Filmklubjában 21.10-től a Philomena - Határtalan szeretet című filmet láthatják nézőink, melyet egy magyar kisjátékfilm, az En passant követ, Oláh Kata rendezésében.

A közmédia legtöbb műsora az interneten keresztül is követhető, illetve korlátozott ideig visszanézhető a www.mediaklikk.hu oldalon.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.