OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. április 20., péntek 12:12

Magyarország segít! Gasztroangyal és A nagymama a közmédia hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. április 20., péntek (OTS) - Gasztronómiai és szórakoztató műsorokkal, filmekkel, mesékkel, dokumentum- és koncertfilmekkel várja a nézőket a közmédia a hétvégén.

    Szombaton a Gasztroangyal 17 órakor kezdődik a Duna Televízió műsorán. Borbás Marcsiék ezúttal Miskolcra utaznak, ahol neves séfekkel találkoznak és kiderül, hogy hol kapható a város legjobb süteménye, kávéja, illetve pizzája. A Dokuzóna válogatása a nemzetiségi filmekből az Egy galíciai Szegeden - Kolozsvár egy grafikus szemével című dokumentumfilmet vetíti 20 órától a Duna World csatornán.

Az M2 gyerekcsatorna Grimm meséiből: Hamupipőke kalandjaival 14.50-től várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt a képernyők elé. Az MR2 Akusztik+ a Müpából a Tátrai Trend koncertfilmjét 22.45-től tűzi műsorára az M2 Petőfi TV-n. A nagymama című tévéjátékot 18.15-től vetíti az M3 retrocsatorna Dajka Margit, Varga Mária és Eperjes Károly főszereplésével. A Viking kard titkát 14.20-tól láthatják az M5 oktatási, kulturális és ismeretterjesztő csatorna nézői.

Vasárnap a Hit, erkölcs és hűség - A Magyar Corvin - lánc kitüntetettjei című ismeretterjesztő műsorban Sir George Raddával, az Oxfordi Egyetem professzor emeritusával ismerkedhetnek meg a nézők 14.10-től a Dunán. A Magyarország, szeretlek! vetélkedőjében ezúttal a Dunakanyar és Gyula térsége méri össze képességeit 19.50-től. Ezt követően az Övék a mennyek országa dokumentumfilm harmadik, Hungary Helps - Magyarország segít című részét láthatják 21.25-től a nemzeti főadó nézői. A film az északi-iraki Erbílben magyar segítséggel felépített iskoláról és a Jordánia által befogadott üldözött keresztényekről szól. A Hazajáró magazinműsort 19.25-től tűzi műsorára a Duna World csatorna.

Grimm meséiből: A kékfényű lámpást 14.50-től láthatják az M2 gyerekcsatorna nézői. Az M2 Petőfi TV vasárnap esti filmklubja a Te nem vagy te című amerikai filmdrámával 21.10-től várja a nézőket, Hilary Swank főszereplésével. Az örökös címmel magyar vígjátékot vetít 19.45-től az M3 csatorna Latinovits Zoltán, Sinkovits Imre és Csákányi László főszereplésével. A filmből kiderül, mi történik egy metróvezetővel, ha váratlanul szalámigyárat örököl. Az MMA-portrék Ember arccal néz rám, s elhiszem a kőnek? címmel Hunyadi Lászlónál történt születésnapi látogatást mutat be 13.05-től az M5 csatornán.

Legtöbb műsorunk az interneten keresztül is követhető, illetve korlátozott ideig visszanézhető a www.mediaklikk.hu oldalon. Kellemes hétvégét kíván a közmédia!

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.