OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. április 20., péntek 10:12

Az Amazon Studios zöld utat adott az Utopiának, és szerződést kötött Gillian Flynn-nel a projekt általános megvalósítására (1. rész)
    Seattle, 2018. április 20., péntek (Business Wire/OTS) - A több díjjal elismert sikerkönyszerző, Gillian Flynn, a Holtodiglan (Gone Girl) és az Éles tárgyak (Sharp Objects) forgatókönyvírója lesz a kizárólag a Prime Video-n keresztül több mint 200 országban és területen elérhető új sorozat, az Utopia készítője, vezető producere és felügyelője.

    Az Amazon Studios ma bejelentette, hogy zöld utat adott a több díjjal elismert sikerkönyvszerző, a Golden Globe-ra jelölt Holtodiglan és a HBO-n hamarosan műsorra kerülő, nagy várakozással kísért Éles tárgyak forgatókönyvírója, Gillian Flynn által a brit sorozat, az Utópia alapján készítendő, kilenc epizódos adaptációnak. Az Amazon Studios egy televíziós projektekre vonatkozó átfogó szerződést is kötött Flynn-nel, melynek keretében az Utopia kerül elsőként elkészítésre. Az Utopia kizárólag a Prime Video tagok számára lesz elérhető több mint 200 országban és területen.

Az Utopia a Dennis Kelly által írt, azonos címmel futó brit sorozat amerikai változata lesz. A sorozat az Endemol Shine Group UK produkciós stúdiója, az Endemol Shine North America and Kudos és az Amazon Studios együttműködésében készül.

Négy fiatalt, akik az Interneten ismerkednek össze, könyörtelenül üldözni kezd egy szupertitkos állami szervezet, miután a kezükbe kerül egy szinte mítikus kultusszal övezett underground képregény, és rájönnek, hogy a füzet lapjain leírt összeesküvés-elméletek igazak lehetnek. Ezzel gyökeres fordulatot vesz az életük, és abba a veszélyes, különleges és kissé ironikus helyzetbe kerülnek, hogy meg kell menteniük a világot.

"Nagy rajongói vagyunk Gillian Flynn felvillanyozó látásmódjának" - mesélte Nick Hall, az Amazon Studios Alternative Series divíziójának vezetője. "Olyan sztorikat hoz össze, amelyek a folyamatos feszültség állapotában tartják a közönségét, és újra és újra arra kényszerít, hogy feladjuk a szereplőkkel kapcsolatos elvárásainkat. Biztos vagyok abban, hogy Gillian egy felejthetetlenül különleges sorozatot fog készíteni a Prime Video tagok számára, és aktualitása révén az Utopia kétségtelenül nagy érdeklődést vált majd ki a nézők körében szerte a világon."

"Az Utopia számomra igazi kreatív kihívás. Dennis Kelly showja egész egyszerűen lenyűgözött, és nagyon hálás vagyok azért a hihetetlen nagylelkűségéért, hogy beengedett az általa létrehozott világba, és hagyta, hogy azt a saját szájam íze szerinti furcsa, vad hellyé lényegítsem át. Az Utopia nem más, mint sokakat megmozgató kérdések boncolgatása egyfajta sötét, nyakatekert történet keretei közt-egy sorozat, amit nem lehet kihagyni, ami a máról szól, ami sokszor megdöbbentő, de ugyanakkor végtelenül szórakoztató is" - fejtette ki Gillian Flynn.

Diederick Santer, a Kudos vezérigazgatója a következőket nyilatkozta; "Dennis Kelly és a Kudos csapata egy különleges, félelmetes és magával ragadó brit thrillert alkotott, és az, ahogyan ezt Gillian Flynn brilliánsan újragondolta egy globális közönség számára, egyszerűen zseniális."

Az Utopia készítője, vezető producere és felügyelője szerepét egy személyben Flynn tölti be. Flynnt vezető társproducerként Jessica Rhoades  támogatja, akivel korábban az Éles tárgyak készítésekor már dolgozott együtt, valamint Sharon Hall, Karen Wilson, Dennis Kelly és Diederick Santer. A sorozat készítését az Endemol Shine részéről Sharon Levy, az Endemol Shine North America Unscripted & Scripted Television divíziójának elnöke felügyeli.

A Prime Original sorozatok korlátlanul streamelhetők a Prime tagok számára, akik azokat a televíziókhoz, csatlakoztatott eszközökhöz (ideértve az Amazon Fire TV-t) és mobil eszközökön a Prime Video alkalmazás segítségével tekinthetik meg, illetve online is, más Prime Original sorozatokkal együtt az Amazon.com/originals linken - teljesen díjmentesen, mindössze a tagsági díj ellenében. A még nem Prime tag fogyasztók, akik megfelelnek bizonyos feltételeknek, ingyenesen kipróbálhatják a Prime-ot a www.amazon.com/prime linken való regisztrációt követően. A Prime Video-val kompatibilis eszközök listája a következő linken érhető el: www.amazon.com/howtostream. A tartalmak a Prime Video alkalmazáson keresztül, valamint a PrimeVideo.com címen érhetők el több mint 200 országban és területen. (folyt.)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



2018. április 20., péntek 10:15

Az Amazon Studios zöld utat adott az Utopiának, és szerződést kötött Gillian Flynn-nel a projekt általános megvalósítására (2. rész)
    Seattle, 2018. április 20., péntek (Business Wire/OTS) -

    Amit a Prime Video-ról tudni kell…
A Prime Video prémium tartalmakat streamelő VOD (video-on-demand) szolgáltató, amely tagjai számára a szórakoztató videóprogramok végtelen sorát kínálja - és mindezt úgy, hogy az összes általuk kedvelt tartalmat egyetlen helyről érhetik el.
"    A Prime kínálata: A tagok több mint 240 országban és területen szerte a világon több ezer népszerű mozifilm és TV show közül válogathatnak, ideértve az olyan díjnyertes Prime Originals show-kat, mint a The Grand Tour vagy a The Marvelous Mrs. Maisel and Sneaky Pete, az exkluzív mozifilmeket, mint az Oscar-díj nyertes Manchester by the Sea (A régi város), a The Salesman (Az ügyfél), valamint az Oscar-díjra jelölt The Big Sick (Rögtönzött szerelem), élő sportközvetítéseket és harmadik felektől átvett, illetve saját kiadású tartalmakat.
"    Több csatorna a Prime Video Channels előfizetők számára: A Prime tagok több mint 100 csatornával bővíthetik menüjüket, amelyek közt megtalálható az HBO, a SHOWTIME, a STARZ, a CBS All Access, a Cinemax és számos egyéb csatorna. Mindehhez nincs szükség sem külön alkalmazásra a letöltéshez sem kábelre. Az ügyfél kizárólag azokért a csatornákért fizet, amelyeket kiválaszt, és bármikor törölheti az előfizetést. A választható csatornák teljes listája a következő címen áll rendelkezésre: www.amazon.com/channels
"    Bérlés vagy vásárlás: Több ezer tétel, köztük újonnan megjelent mozifilmek és jelenleg futó TV show-k közül bérelhetik ki vagy vásárolhatják meg a kívánt darabokat az Amazon ügyfelei.
"    Azonnali hozzáférés: Bármikor, bárhol, a Prime Video TV appal, valamint mobil eszközökön, az Amazon Fire TV-n, Fire TV Sticken, Fire tableteken és Apple TV-n vagy online is nézhetik kedvenc műsoraikat. A kompatibilis eszközök listája a következő címen érhető el:www.amazon.com/howtostream
"    Rendkívüli tévézési élmény: A különleges tévézési élményt 4K felbontású Ultra HD és HDR (High Dynamic Range - nagy dinamikatartomány) technológiával készült tartalmak biztosítják. Az exkluzív X-Ray hozzáféréssel a nézők az IMDB-ből származó adatokat közvetlenül a képernyőn tekinthetik meg, bepillantást nyerve a színfalak mögé, és érdekes információkat tudhatnak meg kedvenc mozifilmjükről vagy TV show-jukról. A programokat egyes mobil eszközökre akár le is tölthetik, és elmenthetik későbbi, offline megtekintés céljára.

A Prime Video mellett a Prime tagok számára korlátlan díjmentes gyorskiszállítási opciók állnak rendelkezésre az Amazonon elérhető összes termékkategóriában, továbbá több mint két millió zeneszám és több ezer lejátszási lista és állomás közül válogathatnak a Prime Music-on, biztonságos tárhelyet vehetnek igénybe fényképeik tárolásához a Prime Photos-on, korlátlan számú e-könyvet olvashatnak a Prime Reading révén, korlátlan hozzáférésük van egy digitális hangosköny-katalógushoz az Audible Channels for Prime szolgáltatásnak köszönhetően, folyamatosan frissített kínálat áll rendelkezésükre ingyenes digitális és in-game játékokból a Twitch Prime-on, előzetes hozzáférést kapnak az ún. villámakciókhoz (Lightning Deals), exkluzív vásárlási lehetőség és árengedmények közül választhatnak egyes cikkek esetében, valamint számos további vonzó opció áll rendelkezésükre. A Prime-ra való feliratkozáshoz, illetve további információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: www.amazon.com/prime.

Amit az Amazonról tudni kell…
Az Amazon tevékenységét négy alapelv vezérli: ügyfél-orientáltság a versenytársakra való figyelés helyett, az újdonságok iránti szenvedély, elkötelezettség a kiváló működés iránt és hosszú távú gondolkodás. Ízelítőül itt csak néhány terméket és szolgáltatást említünk meg, amelyet az Amazon vezetett be elsőként: ügyfelek véleményének rögzítése, vásárlás 1 kattintással (1-Click), személyre szabott ajánlások, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire tabletek, Fire TV, Amazon Echo és Alexa. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.amazon.com/about és kövessen minket: @AmazonNews..

Kapcsolat:
Amazon.com, Inc.
Media Hotline
Amazon-pr@amazon.com
www.amazon.com/pr

Forrás: Amazon.com, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.