OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. március 23. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. április 17., kedd 14:19

A szaúd-arábiai Dhahranban megtartott 29. Arab Csúcstalálkozó egyhangúlag támogatta Marokkó pályázatát a 2026-os FIFA labdarúgó-világbajnokság megrendezésére.
    Budapest, 2018. április 17., kedd (OTS) - Az április 14-én és 15-én, a szaúd-arábiai Dhahranban megtartott Csúcstalálkozó nyilatkozatában egyhangúlag támogatta Marokkó pályázatát a 2026-os FIFA labdarúgó-világbajnokság megrendezésére, illetve felhívta valamennyi állam figyelmét, hogy teljeskörű és szilárd támogatást biztosítson erre a pályázatra.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180417_006.jpg

A 29. Arab Csúcstalálkozót vasárnap tartották Ő Királyi Felsége Moulay Rachid herceg részvételével, aki Őfelsége Mohammed VI marokkói királyt képviselte. Ez a jelentős esemény számos királyt, herceget, állam- és kormányfőt, valamint arab államok képviselőit, illetve több regionális és nemzetközi szervezet tisztviselőit hozta össze.

Számos ország már ugyanígy kifejezte teljes támogatását a marokkói pályázat mellett, többek között Libanon, Jordánia, Palesztina, Nigéria, Katar, Botswana, Franciaország, Luxemburg, Oroszország, Belgium, Tunézia, Egyiptom, Dél-Afrika és Algéria.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.