OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 17. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2018. április 17., kedd 10:14

Nívós nemzetközi díjat nyert a debreceni Innonic startup studió
    Budapest, 2018. április 17., kedd (OTS) - A debreceni Innonic Group nyerte a nemzeti fordulóját az European Business Award verseny The Business of the Year Award kategóriának. A versenyre közel 110 ezer európai vállalat nevezett, akik közül az európai győztest májusban, egy kétnapos versenyen választják ki.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180417_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180417_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180417_003.jpg

Az European Business Award díjat 11 éve adják át, célja az európai kis- és középvállalkozások erősítése. A 2017/2018 évi felhívásban 110 ezer európai vállalkozást vettek figyelembe az induláskor, akik közül 2989 vállalkozás került be a második fordulóba. Ennek zárultával hirdették ki a 11 kategória győztesét országonként. Különböző kategóriákban lehet indulni (mindenki csak egy kategóriában indulhat), például kiemelkedő innováció, ügyfélélmény, társadalmi felelősségvállalás, stb. Van három gyűjtőkategória is, a The Business of the Year Award with Turnover of €0-25m, a €25-150m, és a €150m feletti kategóriák.

Magyarországról többszáz cég indult, 90 jutott be a második fordulóba, és 11 kategória győztest választott a zsűri. A kategória győztesek közül az egyedüli debreceni cég az Innonic Group Zrt., amely az átfogó gyűjtőkategóriát nyerte meg, árbevétele alapján besorolva lett a The Business of the Year Award with Turnover of €0-25m nemzeti győztese.

Az Innonic Group Zrt. egy startup studio modellben működő cégcsoport, főleg ekereskedelmi megoldásokat szállít cégeknek. A vállalatcsoport indulása 2008-ra nyúlik vissza. Mára több hazai piacvezető és nemzetközi szinten is ismert márka tartozik a csoporthoz, például a már 3000 webshopot működtető ShopRenter.hu bérelhető webáruház motor, valamint a legnagyobb hazai e-kereskedelmi rendezvény, az Ecommerce Expo. Nemzetközi piacon is elismert az OptiMonk.com startup cég, akit követnek az újabb innovatív, digitális termékeket fejlesztő vállalkozások, úgymint a Conversific.com üzleti intelligencia szoftver és a CodersRank.io fejlesztőket rangsoroló startup. A cégcsoport célja, hogy felépítse a következő nemzetközi sikertörténetét, amelyre nemcsak a kollégák, de Magyarország is büszke lehet. Mindezt úgy, hogy megőrizze debreceni székhelyét.

Adrian Tripp, az European Business Awards ügyvezetője úgy nyilatkozott: "Ez egy elképesztő teljesítmény az Innonic Group részéről, nyilvánvaló volt számunkra, hogy a saját területük vezetői. Nemzeti győztesnek lenni azt jelenti, hogy megfelelnek az EBA értékeinek, úgymint sikeres, etikus és innovatív vállalat, Európa legjobbjainak egyike. Sok sikert kívánunk a nemzetközi döntőben az Innonicnak!

Zajdó Csaba, az Innonic alapítója, a díjjal kapcsolatosan örömét fejezte ki: "Hatalmas megtiszteltetés ez nekünk, hiszen az Innonic maga még fiatal cég, de úgy látszik, a törekvésünkre felfigyeltek már külföldön is. Az IT piacon folyamatos innovációval lehet csak talpon maradni, és szerencsére gyorsan lehet határokon átívelően növekedni. A díjat természetesen az a nyolcvannál több kolléga érdemli, akik az elmúlt évtizedben kiemelkedő teljesítményükkel feltettek minket a térképre. Ezúton is köszönöm, hogy Veletek dolgozhatom!"

A nemzeti győztesek még egyszer megmérkőznek egymással, hogy kiderüljön, ki nyeri az európai fődíjat. Kategóriánként csapnak össze Varsóban, május 22-23-án egy kétnapos konferencia keretében, ahol lehetőség lesz bemutatkozni, új üzleti kapcsolatokat szerezni.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.