OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. április 6., péntek 12:46

Gasztroangyal, Dokuzóna, Csizmás kandúr és a Goldberg-variációk a közmédia hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. április 6., péntek (OTS) - Rendhagyó Gasztroangyalt, tematikus Dokuzónát, mesefilmeket, koncertfilmeket és számos kulturális vonatkozású műsort kínál ezen a hétvégén a közmédia.

    Borbás Marcsi ezúttal a húsvéti előkészületeket mutatja be műsorában. A színésznő című magyar filmet 20.35-től vetíti a nemzeti főadó Szávai Viktória és Adorjáni Bálint főszereplésével. A Dokuzóna A polgárháború gyermekei és a Három hónap szeretet című dokumentumfilmekkel kezdi a szombatonként 20 órától látható, nemzetiségi filmeket felsorakoztató válogatását a Duna World csatornán.

Grimm meséiből: Csizmás kandúrt láthatják kicsik és nagyok 14.50-től az M2 gyerekcsatornán. A Müpart - Antonia Vai koncertfilmmel 22.45-től várja nézőit az M2 Petőfi TV. A Zsurzs Éva által rendezett Sárga rózsa című magyar tévéfilmet Piros Ildikó és Koncz Gábor főszereplésével 21 órától láthatják az M3 retrocsatorna nézői. A Szerelmeim - Makk Károly című portréfilmből megismerhetjük a filmrendező kapcsolatait.  A lírai dokumentumfilmet 20.45-től láthatják az M5 oktatási, kulturális és ismeretterjesztő csatorna nézői.

Vasárnap A tehetséges Mr. Ripley című amerikai krimit 21.05-től tűzi műsorára a Duna Televízió Matt Damon és Jude Law főszereplésével. A Hazajáró című magazinműsor ezúttal Alacsony-Beszkidek tájaira kalauzolja a nézőket 19.10-től a Duna World műsorán.

Grimm meséiből: Csipkerózsikát 14.50-től követhetik nyomon az M2 gyerekcsatorna képernyői előtt ülők. A Villámcsapás című amerikai vígjátékkal várja a nézőket az M2 Petőfi TV 21.10-kor kezdődő Filmklubja. A VII. Olivér magyar tévéjátékot Darvas Iván főszereplésével 20.05-től, a Vasárnapok című magyar tévéfilmet Pap Éva és Bálint András főszereplésével pedig 21.50-től láthatják az M3 csatorna nézői. Az Új idők, új dalai ezúttal a Goldberg-variációkat mutatja be az M5 csatornán. A 19.35-kor kezdődő műsorban kiderül, miért szeretné megtanulni minden zongorista Johann Sebastian Bach művét.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.