OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)










2018. március 22., csütörtök 15:32

Tóth János élete idén sem lesz egyszerűbb
    Budapest, 2018. március 22., csütörtök (OTS) - Második évadával folytatódik Mucsi Zoltán sorozata

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180322_004.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180322_005.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180322_006.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180322_007.jpg

Március 22-én érkezik a Tóth János második évada. Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciójának 26 perces epizódjai csütörtökönként 20.30-tól láthatók a Duna Televízió műsorán. Az új évadban az üzleti világ terheit hátrahagyva Tóth János (Mucsi Zoltán) élete és karrierje éles kanyart vesz, ám végre rátalál a szerelem, ahogyan Valikára (Bozó Andrea) is. A még mindig szingli Balázs (Csémy Balázs) nehezen viseli a romantikát, így albérletet keresve meg is találja új otthonát. Itt megismeri Szilvi másod-unokatestvérét Sziszkót (Sodró Eliza) és lakótársa lesz egy fiatal, szívdöglesztő srác, Zsombor (Molnár Áron), aki nemcsak laza és sármos, de tiszta lelkű is. Szilvinél (Rujder Vivien) is betelik a pohár, azonban ő pár utcánál messzebb megy. Remanék helyére új lakó költözik, további bonyodalmakat okozva János mindennapjaiban. Sziszkó és Zsombor mellett további három új karakterrel találkozhatnak a nézők a 2. évadban. Móni (Gáspár Kata) rendkívül csinos, fiatal nő, aki korábban kicsapongó életet élt, de Isten - és egy jóképű pap - erejével még időben maga mögött hagyta a bűnöket. De talán nem eléggé… Ervin (Takátsy Péter) az élet császára. Sikeres orvoslátogató, és önkéntes csajfelszedő mester. Mindene megvan, pénz, siker, hatalom, és bármelyik nőt képes az ujja köré csavarni. László (Egger Géza) rendkívül olvasott, bölcsésznek tanul, igazi könyvmoly. Író, költő akar lenni, és a művészetet mindenbe belecsempészi, mert untatja az egyhangúság. Érdemes lesz Tóth Jánossal tartani a második évadban is, hiszen humoros és kínos helyzetekben sem lesz hiány, sőt megismerhetnek egy új helyszínt, a Malacos nevű magyaros gyorséttermet, ahol a kurtafarkú burger mellé pálinka shake-et is lehet kérni.

Tóth János - 2. évad - Duna Televízió - csütörtök 20.30

A 2.évad főcíme:
https://www.facebook.com/TothJanossorozat/videos/945328078977166/

Rövid kedvcsináló a 2. évadhoz:
https://www.facebook.com/TothJanossorozat/videos/939346132908694/

További információ:
https://www.facebook.com/TothJanossorozat/
http://www.mediaklikk.hu/musor/toth-janos/

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.