OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. december 10. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 21., szerda 15:12

Itt a változatlanul professzionális, de az eddiginél közösségibb SmartEvents® app
    Budapest, 2018. március 21., szerda (OTS) - Az UniOffice felhőalapú, interaktív rendezvénytámogató, tartalomkezelő mobiltelefonos applikációja eddig is megkönnyítette az ezer szálat kézben tartó konferencia- és kiállításszervezők dolgát.

    A SmartEvents® 5.0-ás verziója átláthatóbb belső ikonrendszert, felhasználóbarátabb struktúrát kapott. A valós idejű információkkal operáló, rendkívül sokoldalú, a regisztrációtól az utókommunikációig a rendezvény teljes időtartamát lefedő applikáció friss változata már kompatibilis a közösségi médiák platformjaival is.
http://facebook.com/smarteventsmagyarorszag
https://smartevents.co.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.