OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. december 10. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 19., hétfő 15:48

A Hungaropharma Zrt a QB Pharma Kft új tulajdonosa
    Budapest, 2018. március 19., hétfő (OTS) - A Hungaropharma Zrt újabb, az üzleti környezetet kedvezően befolyásoló akvizíciót hajtott végre a QB Pharma Kft 100%-os tulajdonrészének megszerzésével

    A QB Pharma Kft - az első felhő alapú, számítógépes programrendszert működtető - vállalkozás, értékes szakmai tapasztalattal és üzleti kapcsolatokkal rendelkezik a közforgalmú gyógyszertárak számítógépes programrendszer piacán.
A tőkeerős szakmai befektető támogatásának köszönhetően, a patikai rendszergazdák piacán lehetővé válik a szolgáltatási versenyhelyzet fenntartása.
A QB Pharma Kft tevékenységét önállóan - független vállalkozásként - a korábbi menedzsmenttel folytatja tovább.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.