OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. december 9. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 16., péntek 08:30

Zajlik a szavazás a domestos.hu oldalon: a győztes iskolák mosdóit ingyen felújítják!
    Budapest, 2018. március 16., péntek (OTS) - Az Unilever már negyedik éve szervez kampányt azért, hogy hátrányos helyzetű vidéki iskolák rossz állapotú mosdói megújulhassanak. Arról, hogy mely iskolákban történik meg idén az ingyenes renoválás, a domestos.hu oldalon március elején indított nyílt szavazás dönt.

    "Az iskoláknak kiemelt szerepe van a higiéniás nevelésben, ezért rendkívül fontos hogy milyen a mellékhelyiségek állapota ezekben az intézményekben" - reagált a Kutatópont által végzett felmérés eredményeire Aranyi László, az Unilever kategória managere. A kutatás szerint a tisztálkodási és higiéniás szokásokat az iskolai környezet és a pedagógusok hozzáállása legalább olyan mértékben alakítja a gyerekekben, mint az otthoni tapasztalataik és a szüleik iránymutatásai.

Mivel a gyermekek higiénés nevelése szívügye az Unilevernek, ezért a cég minden lehetséges fórumon felhívja a figyelmet az iskolai illemhelyek higiéniájának fontosságára, és évről évre elindítja a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programot. Ennek keretében nyolc kiválasztott iskolára szavazhat a magyar lakosság a domestos.hu oldalon, és eldöntheti, melyik legyen az a három intézmény, amelyekben ingyen felújítják a mosdókat a szeptemberi iskolakezdésre.  "Reményeink szerint sikerül elegendő támogatást összegyűjteni, és a tavalyihoz hasonlóan a győzteseken kívül még két további iskolában sor kerülhet mosdófelújítására, és ezzel összesen öt iskolában javíthatunk még ebben az évben a gyerekek tisztálkodási körülményein" - jelentette be Aranyi László a a kampány indulásakor a pilisi Gubányi Károly Általános Iskolában, amely a tavalyi Domestos akció egyik nyerteseként kapott teljesen új, modern vizesblokkokat.

Idén a Domestos 15 millió forinttal támogatja a hátrányos helyzetű településeken működő iskolák mosdófelújítását, és 8 általános iskolának teszi lehetővé a szavazáson való részvételt. A vetélkedés végén a három legtöbb voksot összegyűjtő iskola a Domestos által felajánlott összegből felújíthatja a mosdóhelyiségeit.

A program kitűnő eszköz, hogy felhívja a közösség figyelmét az iskolai illemhelyek tisztaságának fontosságára, és ösztönözze a gyerekeket a helyes higiéniás szokások elsajátítására.

Szavazás: http://www.domestos.hu/iskolai-program/szavazas//
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.