OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. december 10. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 14., szerda 15:13

A természetfilm magyar találmány? - A közmédia hétvégi műsorajánlója
    Budapest, 2018. március 14., szerda (OTS) - Tartalmas szórakozást nyújt a közmédia a hétvégére. Érkezik a Gasztroangyal és a Magyarország, szeretlek! következő része, de filmek, animációs filmek, tévéjátékok, ismeretterjesztés és koncertfilm is szerepel a kínálatban.

        Szombaton a Gasztroangyal 17 órától kezdődik a Duna Televízió képernyőjén. Borbás Marcsi folytatja a legutóbbi adásban megkezdett legkülönlegesebb budapesti gasztrohelyszínek felkeresését. Vinkó Józseffel ezúttal Budára indulnak, hogy felkeressék Márai Sándor egykori kedvenc helyét, de bemutatják azt is, hogy mi a jó madártej és krumplipaprikás titka. Az Öt kontinens című szórványmagyarságról szóló ismeretterjesztő műsor következő részét 11 órától láthatják a Duna World nézői.
     A Hétszerszép című német mesefilmet az M2 gyerekcsatorna vetíti kicsiknek és nagyoknak 14.50-től. Az MR2 Akusztik+ a Müpából című műsorban a Budapest Bár koncertfilmjét láthatják a nézők az M2 Petőfi TV-n 22.45-től. Budai Nagy Antal címmel az 1971-ben készült magyar tévéjáték első részét vetíti az M3 retrocsatorna 21.40-től. A Tőkéczki és Takaró: történelem és irodalom mindenkinek című ismeretterjesztő műsor következő része Sík Sándor életét mutatja be 16.25-től az M5 oktatási, kulturális és ismeretterjesztő csatornán.
     Vasárnap a Magyarország, szeretlek! vetélkedőben Észak-Balaton térsége, valamint Nyírség és vidéke csapatai versengenek 19.50-től a Duna Televízióban. Ezt követően a Szembesítés című, Szabó István által rendezett és a második világháború után Berlinben játszódó filmdrámát láthatják 21.25-től a nemzeti főadó nézői Harvey Keitel és Stellan Skarsgard főszereplésével. A szántóvető lelkész - Tessedik Sámul élete című ismeretterjesztő filmet 13.55-től vetíti a Duna World.
     Mandaléna kisasszony történetét 14.50-től láthatják az M2 gyerekcsatorna nézői. Következő héten indul a Holnap tali ötödik évada. Ebből az alkalomból a Holnap tali - A premier című egész estés felvezető filmet vetíti az M2 Petőfi TV vasárnap esti filmklubja, amelyet 21.05-től tűz műsorára a csatorna. A Budai Nagy Antal című tévéjáték második részét 21.35-től követhetik nyomon az M3 képernyői előtt ülők. A természetfilm magyar találmány? című ismeretterjesztő filmet 18 órától láthatják az M5 nézői, s talán a címben feltett kérdésre is választ kaphatnak az érdeklődők.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.