OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. június 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 14., szerda 13:40

Ünnepi műsorfolyammal, élő közvetítésekkel, ismeretterjesztő és történelmi filmekkel emlékezik 1848 hőseire a közmédia.
    Budapest, 2018. március 14., szerda (OTS) -

    A Duna Televízió reggel 8.45-től "A haza minden előtt" című élő műsorközvetítéssel indítja az ünnepi megemlékezést, amit kilenckor a nemzeti lobogó ünnepélyes felvonása követ, melyet szintén élőben közvetít a csatorna. 9.50-től a Mit kívánt a magyar nemzet című magyar ismeretterjesztő sorozat első, bemutatkozó részét láthatják nézőink. 11.00-től újabb dokumentumfilm következik, a Csalódások és győzelmek tavasza - Az 1849-es tavaszi hadjárat, majd 12.50-től az 1848 a magyar képzőművészetben, utána 13.15-től pedig a Képek, könyvek, levelek - Negyvennyolcas relikviák gyűjtői című dokumentumfilmeket sugározza a csatorna.

13.45-től folytatódik "A haza minden előtt", amit 14.00-től az Ünnepi megemlékezés a Kossuth térről közvetítéssel szakít meg a Duna Televízió. 15.50-től Elpusztítani mindent - Az ismeretlen polgárháború 1848/49 című ismeretterjesztő filmet, 18.40-től A kőszívű ember fiai-t, majd este kilenctől a Bánk bán operafilmet, végül a nap zárásaként  Az égbe temetett tábornok - Bem József című dokumentumfilmet sugározza a Duna Televízió.

A Duna World csatorna 10.30-tól A szabadságharc lengyel légiója c. magyar dokumentumfilmmel készül, amit a Déryné követ délután 14.50-től. Az M5 kultúradó magyar filmdrámával, a 80 huszár című klasszikussal várja nézőit 21.15-től.

Az ünnep mellett az M2 meséi között március 15-én 15.40-től ott találjuk a Vuk, magyar rajzfilmklasszikust is. Estére koncertekkel készül az immár 3 éves M2 Petőfi TV, 22.35-től az East - A nagy életműkoncert, majd 23.45-től a Jetlag ad koncertet az ifjúsági csatorna képernyőjén.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.