OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 13., kedd 15:53

Az M2 Petőfi TV sztárjai holnap a Petőfi Rádióban
    Budapest, 2018. március 13., kedd (OTS) - 3 éves lesz március 15-én az M2 Petőfi TV, így a nemzeti ünnep előtt egy nappal, március 14-én a Petőfi TV sztárműsorvezetőit hallhatjuk majd a Petőfi Rádiósok mellett.

    A Talpra magyarban Rókusfalvy Lili lesz Harsányi Levi és Szabó Győző vendége, majd délelőtt tíztől az Eszembe jutottál társműsorvezetője Iller Bálint mellett. A Petőfi Rádió hallgatói délután egy órától Majoros Rita partnereként Fodor Imivel ismerkedhetnek meg a Petőfi Összes c. műsorban. Egész úton hazafelé Galán Angéla csatlakozik Szilágyi Zsolthoz. Boros Csaba duplán is erősít: a Minek nevezzelek c. műsor vendége Pápai Joci és Dallos Bogi lesznek. A páros azért is különleges, mert Dallos Bogi lakástalkshowja a 7kor nálam! március 19-én indul 21.05-től az M2 Petőfi TV-n, és az első adás vendége lesz Joci. Este kilenckor a Rontom-bontom c. műsorban Meggyesi Gábor mellett Forró Bence, az M2 Petőfi TV műsorvezetője köszönti a hallgatókat.
Az M2 Petőfi TV megújuló műsorstruktúrával, hétfőnként 21.05-től 7kor nálam!-Dallos Bogival, majd kedd-szerdán sorozatokkal, csütörtökönként pedig szintén 21.05-től a KiberMa műsorral száll fel a csatorna a száguldó kiber-számítástechnikai-online-gaming-esport gyorsvonatra. Péntek esténként 21.05-től megújult formátumú, egy órás Holnap tali! premier részekkel találkozhatnak a nézők így kiegészítve az online futó napi részeket. A sorozat ötödik évadát március 18-án a Holnap tali! - A premier című egész estés filmmel vezeti fel a csatorna, 19-től már érdemes lesz felkeresni a holnaptali.hu oldalt az új évad első epizódjáért.

Március 14-én az Estéd ritmusa A te slágered, 10.00-től egészen éjfélig a Petőfi Rádióban

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.