OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. március 13., kedd 09:23

Meghívó egy különleges '48-as zsidó vonatkozású emlékünnepségre
    Budapest, 2018. március 13., kedd (OTS) - Egyedülálló zsidó vonatkozású gyermekbarát emlékünnepséget tart a Magyar-Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság a 7. ker. Dohány utcai zsinagóga előtti Herzl Tivadar téren március 14. szerda 15 órakor a 48-49-es forradalom és szabadságharc 170 éves évfordulója alkalmából.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180313_001.jpg

Programok: Himnusz, szavalatok, ünnepi köszöntők, lovas katonai tiszteletadás, ágyúlövés, szavalatok, Magyar-Zsidó Emlékezet-díj átadása, névsorolvasás a hősök leszármazottaival, 48 galamb, koszorúzás, imák a hősi halottakért, Sófár fújás, 170 db léggömb, Szózat, emlékezés köveinek elhelyezése. INGYEN KÓSER VATTACUKOR és az első 500 résztvevő emlék-ajándéktárgyat kap!  

Magyar - Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság az általa létrehozott Magyar Zsidó Emlékezet díjat, évről évre szeretné átadni, olyan személyiségeknek kortól, nemtől, felekezettől függetlenül, akik hosszú éveken, sőt évtizedeken át értékteremtő, hagyományteremtő, munkásságukkal, életművükkel hozzájárultak mind a magyar, mind pedig a zsidó emlékezet-kultúra továbbörökítéséhez és a történelmi megbékéléshez oktatói és tanítói tevékenységük révén is.

Várunk minden kedves érdeklődőt, hogy közösen tudjunk emlékezni és emlékeztetni!

További részletek www.mazsiszem.hu
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/188038438470917/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.