OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. december 12. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 9., péntek 18:52

Csendül a nóta Dollyval!
    Budapest, 2018. március 9., péntek (OTS) - Újabb állomásához érkezett a nagysikerű Dankó Klub. A kéthetente megrendezésre kerülő közönségtalálkozó következő helyszíne a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ lesz. A március 10-én 14.00 és 17.00 órakor kezdődő rendezvény sztárvendége nem más, mint Dolly! A délután folyamán fellépnek még Budai Beatrix, Rigó Mónika és Tarnai Kiss László nótaénekesek. A zenei kíséretről Kovács Erik zongoraművész, valamint Ifj. Sárközi Lajos és zenekara gondoskodnak.

    A belépés ingyenes, regisztrációra a helyszínen és a dankoklub.jegyigenyles@mtva.hu email címen van lehetőség.

A Dankó Klubbal március 23-án Zalaegerszegen, április 4-én Cserszegtomajon, a nyár folyamán pedig Egerben, Siófokon és Bükfürdőn találkozhatnak az érdeklődők.

Friss információkért, fotókért és videókért látogassanak el a Dankó Rádió hivatalos Facebook oldalára a www.facebook.com/mtvadankoradio/ címen.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.