OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. december 12. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 2., péntek 18:22

Bringás Brigantik szombattól a Duna Televízió műsorán
    Budapest, 2018. március 2., péntek (OTS) - Bringás Brigantik címmel új ismeretterjesztő magazinműsor indul a közmédia főadóján. Kolovratnik Krisztián és 10 éves fia, Borisz kerékpárral járják be az országot és műsorukban érintik a tudatos kerékpározás, az egészségmegőrzés, illetve a KRESZ ismeretek témakörét is.

        Bringás Brigantik címmel új magazinműsor indul március 3-án, 12.50-től a Duna Televízió műsorán. A nyolcrészes sorozatban Kolovratnik Krisztián és fia, Borisz kerékpárral járják be az országot. A szereplők a természetjárás során az ország gyönyörű tájegységeire tekernek és olyan fontos témaköröket érintenek, mint a tudatos kerékpározás, egészségmegőrzés és a bringásokra vonatkozó KRESZ ismeretek.
     Krisztián és Borisz már több éve együtt teker, komoly túrákat teljesítettek eddig. A közös bringázás része annak a különleges kapcsolatnak, ami apát és fiát összeköti. Ők azok, akik amolyan bringás idegenvezetőként, családi barátaikkal kalauzolják végig útjaikon a nézőket. Mielőtt különböző látnivalókat, helyszíneket látogatnának meg, felkészítik a társaikat és kerékpárjaikat az útra és segítenek a nézőknek eligazodni minden kétkerekűvel kapcsolatos kérdésben.
     A Magyar Média Mecenatúra által támogatott műsorban három állandó rovattal találkozhatnak a nézők. A Bringaműhelyben szakember ad választ a kerékpárszereléssel és választással kapcsolatos kérdésekre. Az Egészség rovatban szó lesz például a kánikulában történő tekerésről, sebkezelésekről és egyéb, a bringázással kapcsolatos egészségügyi kérdésekről. A Városi kisokos pedig a bringásokra vonatkozó KRESZ ismeretekkel, illetve általánosságban a biztonságos kerékpározással foglalkozik.
     Bringás Brigantik március 3-tól nyolc héten át, minden szombaton 12.50-től a Duna Televízió műsorán!

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.