OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. október 20. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 2., péntek 17:03

Szombaton folytatódik a Csak színház és más semmi
    Budapest, 2018. március 2., péntek (OTS) - Új szereplőkkel (Bánsági Ildikó, Szabó Erika, Mohai Tamás, Osváth Judit, Kamarás Iván) és régi kedvencekkel (Csányi Sándor, Schell Judit, Szervét Tibor, Szávai Viktória, Dobó Kata, Mészáros Béla) találkozhatnak a Duna Televízió nézői szombatonként 19.30-kor a Megafilm Service és az MTVA közös produkciójában. A sorozat harmadik évada ismét hat részben kalauzolja el a nézőket a színházi kulisszák mögé.

        A történet folytatódik, megszületik Alinda (Schell Judit) és Barna (Csányi Sándor) közös gyermeke. Nem kevés fejtörést okoz a párnak, hogyan egyeztessék össze a szülői teendőket a színházi élettel. Dénes (Szervét Tibor) és Petra (Szávai Viktória) között tovább bonyolódnak a szálak, mert felbukkan egy titokzatos koreográfus, akivel Dénes mintha túlságosan is szoros viszonyba kerülne. Petra viszont Miklóshoz (Mészáros Béla) kerül egyre közelebb, miközben Dénes gyanakszik, hogy Miklósnak titkos tervei vannak a színházat illetően.  Pápai Timi (Dobó Kata) a színház új primadonnája pedig egy szerelmi csalódás után próbál talpra állni, és minden eszközt megragad, hogy a sajtó előtt jó képet fessen magáról.
     "A legjobban összerakott évad volt, ami annak is köszönhető, hogy az egész stáb nagyon ismerte az anyagot és a helyszínt. Mi is sokkal jobban ismertük a figurákat, mint az első, vagy a második évadban. Nagy élvezettel játszottunk és őszintén remélem, hogy ez megjelenik a képernyőn is" - mondta a Dénest alakító Szervét Tibor a forgatásról.
     Csak színház és más semmi - Duna Televízió, szombat, 19.30
    
     A harmadik évad promóciós videója ezen a linken érhető el:
     https://youtu.be/Vwsi_c8fTdU
     A sorozatról további érdekességeket tudhat meg az alábbi linkeken:
     mediaklikk.hu/csakszinhazesmassemmi/
     facebook.com/Csakszinhazesmassemmi
     facebook.com/dunatv

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.