OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 2., péntek 09:50

Nyilatkozatot adott ki Rich Goudis, a Herbalife vezérigazgatója
    Los Angeles, 2018. március 2., péntek (Business Wire/OTS) - A Herbalife Ltd. (NYSE: HLF) a következő nyilatkozatot adta ki ma: "Társaságunk teljesítménye és rugalmas működtetése azon a célunkon alapszik, hogy az embereket szerte a világon egészségesebbé és boldogabbá tegyük. Azokat, akik nem tudnak sokat rólunk vagy esetleg félreértenek, arra bátorítjuk, hogy ne habozzanak megismerni cégünket" - mondta el a Herbalife vezérigazgatója, Rich Goudis.

    Amit a Herbalife-ról tudni kell…

A Herbalife táplálékkiegészítőket forgalmazó globális vállalat, amely nagyszerű termékeivel már 1980 óta járul hozzá az emberek életének megváltoztatásához.

Táplálékkiegészítőink, testsúlykontroll, sport és fitnesz, valamint szépségápolási termékeink több mint 90 országban kizárólag a Független Herbalife Tanácsadók számára, illetve rajtuk keresztül érhetők el. Magas minőségű termékeinkkel, a Herbalife tanácsadók által nyújtott személyes tanácsadással, és az ügyfeleket egészséges, aktív életvitelre ösztönző közösségünkkel elkötelezetten küzdünk az olyan globális problémák ellen, mint az alultápláltság és az elhízás.

Támogatjuk a Herbalife Családi Alapítványt (Herbalife Family Foundation [HFF]) és annak Casa Herbalife programjait, hogy segíthessünk jobb táplálékot biztosítani a szükséget szenvedő gyermekeknek. Szerte a világon több mint 190 világklasszis sportolót, csapatot és eseményt szponzorálunk, ideértve Cristiano Ronaldot, az LA Galaxy-t és számos egyéb sport bajnokait.

A vállalat világszerte több mint 8000 alkalmazottat foglalkoztat, és részvényei forgalomban vannak a New York-i Tőzsdén (NYSE: HLF). Árbevétele 2017-ben megközelítőleg 4,4 milliárd USA dollár volt. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes oldalakra: Herbalife.com vagy IAmHerbalife.com.

A http://ir.herbalife.com címen található Herbalife Investor Relations (Herbalife Befektetői kapcsolatok) weboldal jelentős mennyiségű pénzügyi és egyéb információval szolgál a vállalatról. A vállalat arra bátorítja a befektetőket, hogy rendszeres időközönként látogassanak el erre a weboldalra, mivel az ott található információkat folyamatosan frissítjük, és új információkat is feltöltünk az oldalra.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180228006365/en/

Kapcsolat:
Herbalife
Gary Kishner
Director, Media Relations
Garyki@herbalife.com
213.745.0456

Forrás: Herbalife Ltd.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.