OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 1., csütörtök 13:00

Az Airspan és a Sprint nyerte el a "Legjobb mobiltechnológiai áttörés" elnevezésű díjat a 2018. évi GLOMO díjátadón
    Barcelona, Spanyolország, 2018. március 1., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az Airspan és a Sprint rendkívül büszkék arra, hogy nekik ítélték a "Legjobb mobiltechnológiai áttörés" (Best Mobile Technology Breakthrough) elnevezésű díjat a Magic Box nevet viselő beltéri kiscella áttörést képviselő, sikeres tömeges kihelyezéséért. A kifejezetten a hálózati hatékonyság javítása, az adattovábbítás sebességének növelése és a felhasználói élmény elmélyítése céljára tervezett beltéri kiscella az első ebben a kategóriában, amely teljes mértékben vezeték nélküli eszköz.

    "Nagy örömünkre szolgál, hogy az általunk kifejlesztett innovatív Magic Box elnyerte a mobilszolgáltatók szakmai szervezete, a GSMA (Groupe Speciale Mobile Association) és a bírák elismerését ebben a rendkívül éles versennyel jellemezhető kategóriában, amelyben a világ legnagyobb vállalatai közül számos cég terméke szerepelt" - nyilatkozta Robert Kingsley, a Sprint Small Cell and WiFi Development egységének igazgatója. "A rendkívül egyszerűen telepíthető, intelligens Magic Box látványos javulást biztosít ügyfeleink hálózati hozzáférése és a beltéri lefedettség terén."

"A Sprinttel való együttműködésünk lehetővé tette, hogy olyan terméket fejlesszünk ki, amelynek révén végre valóban kiaknázhatók a kiscellákban rejlő ígéretes lehetőségek a hálózati hatékonyság javítása és a hálózati lefedettség és kapacitás költséghatékony bővítése érdekében" - fejtette ki Eric Stonestrom, az Airspan Networks vezérigazgatója. "A hálózati lefedettséggel kapcsolatos problémák már régóta felvetették az igényt egy olyan eszköz iránt, amely könnyen telepíthető, nagy teljesítményű és ugyanakkor alacsony költségvonzatú, és a Magic Box minden szempontból tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek."

A Legjobb mobiltechnológiai áttörés elnevezésű díj azokra az erőfeszítésekre hivatott felhívni a figyelmet, amelyeket a mobilszolgáltatók, gyártók és beszállítók tesznek a mobileszköz-használat bővítése, a felhasználói élmény mind teljesebbé tétele és az üzleti lehetőségek számának növelése érdekében.

A kategória meglehetősen tág: beletartoznak (a teljesség igénye nélkül) a különféle komponensek, mikroprocesszorok, memóriakártyák, lapkakészletek, képernyők, audió eszközök, akkumulátorok, operációs rendszerek, API-k (alkalmazásprogramozási felületek), és az értékeléskor a bírák olyan tényezőket is figyelembe vesznek, mint az innovatív dizájn, a hardverelemek méretének és alakjának optimalizálása, illetve az egyéb fizikai jellemzőknek a rendeltetést legideálisabban kiszolgáló kialakítása. A kategória tükrözi a globális mobil ökoszisztéma rendkívüli sokszínűségét, és azt a folyamatos innovációt, amelynek eredményeként napról napra egyre újabb dimenziókkal bővül a felhasználói élmény. A Sprint és az Airspan ezért rendkívül nagy megtiszteltetésnek tekinti, hogy a 2018-as GLOMO (Global Mobile Awards) díjátadón a díjnyertes résztvevők között szerepelhetett.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180227006808/en/

Kapcsolat:
Airspan.com
Damiano Coletti, 01895 467100
mediarelations@airspan.com

Forrás: Airspan

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.