OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. február 16., péntek 12:46

M3 Almárium, A Dal 2018 és a 12 év rabszolgaság - hétvége a közmédiával
    Budapest, 2018. február 16., péntek (OTS) - Vasárnap Szabó István születésnapja alkalmából a Találkozás Vénusszal a Duna Televízió műsorán, az M5 kínálatában pedig Bódy Gábor Nárcisz és Psyché c. filmjét találják nézőink.

    Szombaton A Dal 2018-előtt Valentin-Bálint napi Almárium az M3 kínálatában. Délután fél hattól Mazsolával és Manócskával találkozhatnak nézőink, 17.45-től a Néhány első szerelem története c. Mamcserov Frigyes rendezést, majd Zsurzs Éva filmjét , a Férjhez menni tilos c. alkotást, 20.30-tól pedig Seregi László rendezését, a Randevú éjfélkor című klasszikust láthatják az M3 csatorna nézői.

Este fél kilenctől A Dal 2018 második elődöntője érkezik a Duna Televízió, valamint a Duna World műsorára. Szombat este újra koncertekkel készül az M2 Petőfi TV, 22.45-től Mókus és a Fabula Rasa, majd éjféltől a Dakhabrakha 2017-es Sziget fellépését láthatják országszerte HD minőségben a közmédia nézői. A színházkedvelőknek az M5 csatorna újra egy Globe közvetítéssel kedveskedik Londonból, 21.10-től Shakespeare Macbeth előadását láthatják nézőink.

Vasárnap 12.45-től újra Jó ebédhez szól a nóta a Duna Televízió műsorán, majd egy lengyel-cseh dokumentumfilmet tartogat a csatorna Cseh Hattyúk címmel. 14.20-tól Hit, erkölcs és hűség - A Magyar Corvin - lánc kitüntetettjei címmel egy közel fél órás műsort láthatnak a közmédia nézői az eddigi Corvin-lánc kitüntetettekről, a díj jelentőségéről, presztízséről. Délután három órakor az M1 hírcsatornán élőben követhetik a közmédia nézői a miniszterelnök évértékelő beszédét, melyet idén is a Várkert Bazárban tart meg Orbán Viktor.

Február 18-án 80. születésnapját ünnepli Szabó István. A különleges nap alkalmából a Duna Televízió műsorra tűzi a Találkozás Vénusszal című angol-japán-amerikai vígjátékot 21.20-tól. Utána Oscar-díjas filmet, a 12 év rabszolgaság című amerikai-angol életrajzi drámát láthatják nézőink 23.25-től.

Az M5 csatornán Bódy Gábor közel négy és fél órás, Nárcisz és Psyché c. kultfilmjét láthatják a nézők 22.35-től.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.