OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. február 13., kedd 09:55

A Haier különleges újévi üdvözlete globális ügyfelei számára, amelyben a különböző kultúrákhoz tartozó embereket a családi összetartozás ünneplésére biztatja
    Csingtao, Kína, 2018. február 13., kedd (Business Wire/OTS) - A Tavaszünnep (más néven a kínai Újév vagy a Holdújév) közeledtével szerte Kínában és a kínai közösségekben a világ minden táján kezd a tetőfokára hágni az ünnepi hangulat. Az eltérő kulturális háttérrel rendelkező nemzetek tagjai összegyűlnek, hogy együtt ünnepeljék a Holdújév eljöttét.

    
     Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: http://www.businesswire.com/news/home/20180211005079/en/

A kulturális különbségektől és az új év megünneplésének módjától függetlenül az új év megünneplésének a világon mindenütt jellemző része a családok összejövetele, a családi kötelékek megerősítése. A Haier, amely a háztartási készülékek piacának egyik globális vezető márkája, és a kínai nemzeti márkákat népszerűsítő projekt (National Brands Project) aktív résztvevője, nemrégiben kiadott egy új videót a családi összetartozás erősítése érdekében. A videók egy szeretetteljes amerikai, egy romantikus francia, egy szorgos új-zélandi és egy külföldön élő kínai családot mutatnak be. A családok különböző országokban, különböző földrészeken élnek, így a róluk készített videófelvételek különleges, egyedi képet adnak arról, hogy mik a közös vonásai az egyébként igen eltérő újévi ünnepeknek.

Az egyes országok eltérő hagyományainak eredményeként a különféle nemzetekhez tartozó családok élete, a családi ünnepek, a családi kultúra igen különböző. A kínaiak és minden ember számára azonban szerte a világon a család jelenti a biztos érzelmi alapot, és a családi összejövetelek, a közös ünneplés a legjobb módja a családi kötelékek megerősítésének. A Haier csúcstechnológiát képviselő okoseszközeivel részt vesz a családok mindennapi életében, segít a napi feladatok végrehajtásában és velük van az újévi ünnepek legemlékezetesebb pillanataiban is.

Az elmúlt 33 év során a Haier mélyreható ismereteket szerzett a különböző országokban élő családok életéről, melynek alapján kialakította a cég különleges, globális családi márkáit. A hat márkából (Haier, Casarte, Leader, GE Appliance, Fisher & Paykel és AQUA) álló portfólió termékek széles körét kínálja az okosotthonok felszereléséhez.

A különféle kulturális hátterű, különféle társadalmi osztályokba tartozó ügyfelek szerteágazó igényeinek kielégítése révén a Haier világszerte sikeresen támogatta a családok mindennapi életét, és betekintést nyert a családok működésébe. Globális célkitűzései, valamint azon képessége révén, hogy képes megfelelni a nemzetközi ügyfelek különleges igényeinek is, és támogatást nyújtani az életüket megkönnyítő, különleges technológián alapuló háztartási eszközök biztosításával, a Haier globális vezető pozíciót szerzett a háztartási berendezések piacán, és példaképül szolgál a globális kínai márkák számára.

A videót ide kattintva tekintheti meg: https://youtu.be/n2TjWYsQHAA !

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180211005079/en/

Contacts
Haier
Chen Xi, 0086-4006-999-999
chenxi@haier.com
http://www.haier.com

Forrás: Haier

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.