OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. január 19., péntek 13:45

Szombattól keressük Magyarország legjobb dalát - indul A Dal 2018!
    Budapest, 2018. január 19., péntek (OTS) - Szombattól újra dalválasztó show a Dunán, majd A Dal Kulisszán túl, a Patyomkin páncélos c. filmet és a Plácido Domingo Classics Fesztivál Pécs - Traviata koncertjét is műsorra tűzi a közmédia.

    Most szombaton este fél kilenctől a Duna Televízión útjára indul Magyarország dalválasztó showja, A Dal 2018, hogy megtalálja az Origo örökösét.

Idén új műsorvezetőkkel, Rátonyi Krisztával és Fehérvári Gábor Alfréd Freddievel, valamint új zsűritagokkal, Schell Judittal és Mező Misivel találkozhatnak a nézők. Az első válogató után 22.40-től megtudhatunk mindent, ami kimaradt a kamerák kereszttüzéből a Dal Kulissza jóvoltából. Zenével és koncertekkel folytatja a sorozatot az M2 Petőfi TV, szombat este 22.45-től az Ivan & The Parazol, majd a Kiscsillag ad országos koncertet az ifjúsági csatorna képernyőjén.

Vasárnap a déli Híradó után a második adással érkezik a Duna Televízió műsorára a Jó ebédhez szól a nóta. Estére a Dunán 21.10-től A sziget c. amerikai akciófilmet, majd a Teréz - A szeretet kis útja c. életrajzi drámát ajánljuk a nézőknek.

Az M5 igazi kulturális csemegékkel készül, 21.15-től a Plácido Domingo Classics Fesztivál Pécs - Traviata születésnapi koncertet adja a csatorna. Utána 23.30-tól filmtörténeti klasszikus, a Patyomkin páncélos látható a közmédia kultúradóján.

Az M2 Petőfi TV vasárnapi filmklubja este kilenctől Az órák c, filmet kínálja Nicole Kidman, Julianne Moore és Meryl Streep főszereplésével. A magyar kisjátékfilm sem maradhat el a vasárnapi filmklub után, ezen a héten a Van egy határ c. alkotást láthatják a nézők 23.40-től.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.