OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. január 15., hétfő 12:25

Egyórás tökéletes élmény: Follow the Flow az Akusztik színpadán
    Budapest, 2018. január 15., hétfő (OTS) - A Follow the Flow egy speciális formáció: a zenekar tagjai már korábban, külön-külön is sikeresek, 2016 márciusa óta pedig egymásra találva hozzák el rajongóiknak a hazai Hihop/rap életérzését. Fura CSé és BLR mellé Meszes Balázs, Meszi a Punnany Massif énekese csatlakozik két számra az egyórás Akusztik produkcióban.

    A koncert további különlegessége, hogy vendég zenészként Farkas Izsák hegedűművész is az együttes vendége volt az A38 színpadán, ahol a Pató Pál úr mellett a Nem fogadok szót című szám is elhangzik.

Január 15-én 22.40-től az M2 Petőfi TV képernyőjén ad országos koncertet a Follow the Flow együttes.

Visszanéznéd de nem találod? Keddtől az M2 Petőfi TV YouTube csatornáján már a Follow the Flow fellépést is elérheted, ahogy az Anna and the Barbies, a Hot Jazz Band, vagy Pál Dénes egyórás koncertjét is.

Follow the Flow (Nem fogadok szót) - AKUSZTIK M2 Petőfi TV: https://www.youtube.com/watch?v=RGVqfdcbM6U
Follow the Flow (Pató Pál) - AKUSZTIK M2 Petőfi TV: https://www.youtube.com/watch?v=-WjQt9EjQz0

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.