OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. november 17. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. január 12., péntek 11:10

A DAL emlékezetes pillanatai, Gasztroangyal és a Széttáncolt cipellők a közmédia hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. január 12., péntek (OTS) - A DAL korábbi éveinek legemlékezetesebb pillanatai mellett újra érkezik a Gasztroangyal és a Magyarország, szeretlek! című vetélkedő, de a közmédia csatornái műsorra tűzik a Lumpenstiklit, a Rejtélyes XX., századot, illetve a Széttáncolt cipellőket is.

    A Peru, Chile című ismeretterjesztő sorozat szombaton 13.25-től Karajia vidékére látogat a Dunán. A népszerű Gasztroangyal 17 órától várja a nézőket ugyanezen a csatornán. Borbás Marcsi ezúttal Máramaros környékére utazik, ahol bepillant az ott élők hétköznapjaiba. Kiderül, hogyan élnek azon a vidéken a szórvány magyarok, hogy kerülnek a környékre angolok, és milyenek a helyi receptek.  
Hamarosan kezdődik A Dal 2018. Szombaton 19.35-től azonban a korábbi évek válogatóiba tekinthetnek be a nézők A Dal emlékezetes pillanatai című műsor folyamán a nemzeti főadón.

Tisztelet a kivételnek címmel egy 1936-ban készült magyar vígjátékot láthatnak a Duna World nézői 11.30-tól. A filmben neves művészekkel találkozhatnak, mint például Tolnay Klári, Ráday Imre, vagy Rózsahegyi Kálmán.

Az M2, ahogy eddig is, úgy ezentúl is a gyermekek biztonságos szórakoztatásáért felel, és most már hajnali öt órától kezdi műsorfolyamát. 15.40-től Grimm meséiből: Lumpenstikli címmel láthatnak német mesefilmet a kicsik és nagyon egyaránt. Az M2 Petőfi TV-n 20.15-től folytatódik a Tanárok Gyöngye című német vígjátéksorozat, amelyben továbbra is egy sajátos nevelési módszereket alkalmazó címszereplővel találkozhatnak.

Az M3 ezúttal is a retróhangulat felelőse.  A váratlan utazás címmel 1977-es magyar tévéfilmet láthatnak Szerencsi Éva, Tábori Nóra, Balázs Péter, Garas Dezső, Tordy Géza, Körmendi János és Kalocsay Miklós főszereplésével.

A rejtélyes XX. századról Kun Miklós történész feldolgozásában 15.45-től láthatunk izgalmas összeállítást az M5-ön. A kulturális ismeretterjesztő csatorna 20.48-tól műsorára tűzi a Sok hűhó semmiért című angol vígjátékot, amely Shakespeare ármánnyal és iróniával teli vígjátékának feldolgozása.

Vasárnap ismét Jó ebédhez szól a nóta. 12.50-től a legszebb magyar nótákkal készül a Duna Televízió. A népszerű Magyarország, szeretlek! című szórakoztató műsorban 19.40-től Sopron-Fertő térsége és Debrecen-Hortobágy-Tisza-tó térségének csapatai mérik össze tudásukat a Dunán.

A széttáncolt cipellők címmel német tévéfilmet vetít az M2 gyerekcsatorna 15.40-től. Az M2 Petőfi TV vasárnap esti filmklubjában pedig Szívrablók címmel láthatnak francia-monacói romantikus vígjátékot a nézők 21.10-től. Az élet szerelmese című magyar tévéfilmet 22.15-től tűzi műsorára az M3 Páger Antal és Koncz Gábor főszereplésével. A jávai dzsungel szörnyecskéi című angol dokumentumsorozat 17 órától a lajhármakik életét mutatja be a jávai dzsungelben az M5 műsorán.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.