OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. január 10., szerda 09:28

Az Alro a Quintiq segítségével optimalizálja a termelést regionális vezető pozíciójának fenntartása érdekében (1. rész)
    'S-HERTOGENBOSCH, Hollandia, 2018. január 10., szerda (Business Wire/OTS) - Az ellátásilánc-tervezés és -optimalizálás (SCP&O) terén globális vezető szerepet betöltő Quintiq (a Dassault Systémes egyik vállalata) bejelentette, hogy partnerségi megállapodást kötött az Alro-val, amely a közép-, illetve a FÁK-országokat nem tartalmazó kelet-európai régió legnagyobb alumíniumkohója. A Quintiq által biztosított megoldás támogatja a hatékony kapacitástervezést, készletgazdálkodást és termelésütemezést.

    Az Alro, amely a világ hetedik legnagyobb alumíniumgyártója, a Vimetco N.V. vállalatcsoport tagja, javítani kívánja szállítási teljesítményét és növelni szeretné a termelési volument, miközben költségeit továbbra is alacsony szinten tartja és minimalizálja a selejt mennyiségét. A vállalat ugyanakkor szeretne még lendületesebb fejlődést elérni az olyan csúcstechnológiákat igénylő területeken, mint az űripar és gépjárműgyártási ágazat által felhasznált fémek gyártása. A Quintiq ellátásilánc-tervezési és -optimalizálási megoldása segíteni fogja az Alro-t e céljai elérésében és regionális vezető szerepe fenntartásában azáltal, hogy biztosítja az ellátási lánc egészének teljes átláthatóságát. Ennek eredményeként javítható a cég szállítási teljesítménye, a vásárlók igényei magas szinten elégíthetők ki és növelhető az ügyfél-elégedettség.

"Az átláthatóság értéket teremt" - magyarázta Dobra Gheorghe, az Alro vezérigazgatója. "A Quintiq korszerű ütemezési módszere biztosítja számunkra az aktuális helyzet teljes átláthatóságát, melynek köszönhetően jobban meg tudjuk becsülni a várható keresletet és az átfutási időket, illetve azonosítani tudjuk az esetleges szűk keresztmetszeteket, és így sokkal rugalmasabban tudunk reagálni az előre nem látható problémákra és nehézségekre. Azáltal, hogy fokozott mértékben biztosított a megrendelt áruk határidőben, hiánytalanul való leszállítása, növelni tudjuk vevőink elégedettségét és erősíteni tudjuk ügyfeleink cégünk iránti bizalmát."

Az Alro és a Quintiq első közös projektje várhatóan 2018 elején indul. Az Alro meghatározta azokat a konkrét célokat, amelyeket a projekt időtartama alatt el kíván érni. Ezek közé tartozik a félkésztermék-készletek csökkentése, az átmenőteljesítmény növelése, a fenntarhatósági célok teljesítése érdekében az energiafogyasztás mérséklése, valamint a szállítási teljesítmény javítása.

A Quintiq 20 évre visszanyúló sikeres fémipari tevékenysége során szerzett tapasztalatai lehetővé tették számára, hogy olyan megoldásokat dolgozzon ki, amelyek minimális testreszabás mellett rendkívül gyorsan bevezethetők, és ugyanakkor úgy vannak kialakítva, hogy illeszkedjenek az Alro egyedi eljárásaihoz, szabályaihoz, követelményeihez és megszorításaihoz. A Quintiq olyan kulcsrakész megoldásokat kínál, amelyek megfelelnek ügyfelei különleges, sajátos igényeinek. Ugyanakkor eljárásspecifikus fémipari megoldásai további előnyöket is biztosítanak azáltal, hogy költséghatékony opciókat kínálnak azoknak a vállalatoknak a számára, amelyek gyorsan szeretnék optimalizálni működésük egy-egy konkrét területét, mielőtt bevezetnének egy teljeskörű, egyedi igényeiknek megfelelően kialakított rendszert.

"A Quintiq mélyreható fémipari szakértelme és kiterjedt tapasztalatai révén olyan bizonyítottan hatékony megoldásokat fejleszt ki, amelyek valódi értéket képviselnek ügyfeleink számára" - mondta el Markus Malinen, a Quintiq EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióért és Oroszországért felelős alelnöke. "A fémiparral ápolt szoros (akár szimbiózisnak is nevezhető) kapcsolatunknak köszönhetően megoldásaink tökéletesen illeszkednek a fémipari cégek tevékenységeihez, és igen gyorsan valódi, kézzel fogható eredményeket hoznak. Biztosak vagyunk abban, hogy az Alro-nál is hamarosan érezhető lesz a Quintiq optimalizálási technológiájának összes előnye."(folyt.)



2018. január 10., szerda 09:28

Az Alro a Quintiq segítségével optimalizálja a termelést regionális vezető pozíciójának fenntartása érdekében (2. rész)
    'S-HERTOGENBOSCH, Hollandia, 2018. január 10., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit az Alro-ról tudni kell…

Az Alro a vertikális integrációban működő, globális, elsődleges- és feldolgozottalumínium-gyártó cégcsoport, a Vimetco N.V. leányvállalata. Az Alro az európai kontinens (ide nem értve Oroszországot és Skandináviát) legnagyobb alumíniumgyártója, amelynek telepített gyártási kapacitása évi 265000 tonna.

Az Alro által gyártott termékek fő piacai az Európai Unióban Németország, Magyarország, Lengyelország, Görögország és Románia. Az Alro ugyanakkor az Amerikai Egyesült Államokba és Ázsiába is exportálja termékeit. Az Alro ISO 9001 minőségirányítási tanúsítvánnyal rendelkezik, és légi- és űripari gyártó vállalati NADCAP és EN 9100 tanúsítvánnyal. Az Alro termékei megfelelnek az LME (London Metal Exchange [Londoni Fémtőzsde]) elsődleges (kohó-) alumíniumra vonatkozó szabványainak és a síkhengerelt termékekre vonatkozó nemzetközi szabványoknak egyaránt. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes oldalra: alro.ro.

Amit a Quintiq-ről tudni kell…

Minden vállalatnak vannak az ellátási lánc tervezésével kapcsolatos problémái. Ezek közül egyesek súlyosabbak, összetettebbek, mások pedig szinte megoldhatatlannak tűnnek. A Quintiq 1997 óta foglalkozik az ilyen problémák megoldásával, ehhez egyetlen ellátásilánc-tervező és optimalizáló szoftvert használva. Ma szerte a világon számos ágazatvezető cég a Quintiq szoftverének használatával tervezi és optimalizálja emberi erőforrásait, logisztikai és termelési rendszereit. A Quintiq a Dassault Systémes (Euronext Paris: #13065, DSY.PA) csoport tagja. A cég központjai Hollandiában és az Amerikai Egyesült Államokban találhatók, és szerte a világon számos irodája működik.

További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes oldalra: quintiq.com vagy kövesse a Quintiq-et a következő közösségi médiumokban: Twitter, Facebook, LinkedIn és YouTube.

Kapcsolat:
Quintiq
Érdeklődés Észak-Amerikában:
Katie Kennedy
Gregory FCA
Tel: +1 610 228 2128
quintiq@gregoryfca.com
vagy
Érdeklődés az EMEA régióban:
Richard Ratcliffe
Weber Shandwick
+44 207 067 0846
quintiq@webershandwick.com

Forrás: Quintiq

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.