OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. január 5., péntek 10:03

A Calvin Klein, Inc. bejelentette legújabb, Calvin Klein Jeans farmereket népszerűsítő globális reklámkampányának elindítását (1. rész)
    New York, 2018. január 5., péntek (Business Wire/OTS) - A kampány új szakaszát a modell testvérpár, Kaia és Presley Gerber neve fémjelzi - A PVH Corp. [NYSE: PVH] 100%-os tulajdonát képező Calvin Klein, Inc. ma bejelentette, hogy elindította új, a CALVIN KLEIN JEANS farmereket népszerűsítő globális, multimédiás reklámkampányát. A kampány a CALVIN KLEIN márka #MYCALVINS kampánya világszerte jól ismert jelmondatának jegyében (Our Family. #MYCALVINS. [A mi családunk. #MYCALVINS]) viszi tovább az alapelgondolást.

    
     Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: http://www.businesswire.com/news/home/20180104005480/en/

Az új kampány legújabb fejezetéhez a Willy Vanderperre fényképész által készített fotókon a modell testvérpár, Kaia Gerber és Presley Gerber a főszereplők. A testvérek a képeken a CALVIN KLEIN JEANS farmercsalád alapstílusát képviselő darabokat viselnek, amelyek már kaphatók az üzletekben és online egyaránt.

A továbbgondolt #MYCALVINS koncepció középpontjában a család áll, a külön-külön is erős tagokat összekötő szoros kapcsolat, amelyet még inkább kihangsúlyoz a fotókon prominens helyen látható, foltokból összevart (ún. "patchwork) hagyományos amerikai takaró szimbolizmusa. A kampány ezeket a kötelékeket emeli ki, és különféle módokon azt mutatja be, hogyan inspirálhatók a családok - legyenek azok eredeti családok vagy korábban széthullott családok tagjaiból létrejött új családok - arra, hogy más családokkal összekapcsolódva közösségeket alkossanak. A kampány azokra a dolgokra igyekszik felhívni az emberek figyelmét, amelyek a család lényegét, az összetartozást erősítik.

A most kezdődő hirdetések az új Our Family. #MYCALVINS (A mi családunk. #MYCALVINS) kampány legújabb szakaszát képviselik, amelynek első fázisát 2017 novemberében Solange, Kelela, Dev Hynes, Caroline Polachek és a Kindness zenei projekt alapítója, Adam Bainbridge, valamint az A$AP Mob együttes tagjai, A$AP Rocky, A$AP Ferg, A$AP Nast, A$AP Twelvyy, A$AP Ant, A$AP Lou és A$AP J. Scott részvételével indították el. A kampány, amely a 2018-as év tavaszi szezonjának végéig tart, a generációk közti réseket igyekszik áthidalni mind a bemutatott ruhadarabok, mind a zenei és kulturális háttér révén. A hirdetések mottója "A mi családunk" - a történetek középpontjában a család és a közösség áll.

Az Our Family. #MYCALVINS kampány elsősorban digitális eszközökre és a közösségi médiumokra alapozva viszi tovább az eredetileg 2014-ben elindított, igen sikeres globális #MYCALVINS kampány alapgondolatát. A #MYCALVINS kampány véleményvezérek segítségével bátorítja a fogyasztók, vásárlók önkifejezését, és nagy mértékben támaszkodik a 'szelfikészítés' és a manapság már rendkívül elterjedt képmegosztás jelenségére. A kampány üzenetét a cég a kifejezetten az Our Family. #MYCALVINS kezdeményezés támogatása érdekében 12 országban felállított számítástechnikai csapatok segítségével, a kulcsfontosságú piacokon megjelenő számos kültéri hirdetés révén is igyekszik eljuttatni a fogyasztókhoz világszerte.

Amit a Calvin Kleinről tudni kell…

A CALVIN KLEIN globális, ún. lifestyle (bizonyos életstílust/életérzést képviselő) márka, amely a merész, progresszív megoldásokat csábító esztétikai stílussal ötvözi. Célunk az, hogy vevőinket, közönségünket lázba hozzuk és inspiráljuk provokatív képvilágunkkal és az érzékeket felébresztő, meghökkentő ruháinkkal.
A Calvin Klein és üzleti partnere, Barry Schwartz által 1968-ban lefektetett alapokra építve a cég letisztult, innovatív stílusának köszönhetően mára az amerikai divat egyik neves vezetőjévé vált. A több mint 110 országban forgalmazott CALVIN KLEIN márkatermékekből származó globális értékesítési árbevétel 2016-ban meghaladta a 8 milliárd USA dollárt. A CALVIN KLEIN több mint 10000 értékesítési partnert foglalkoztat világszerte. 2003-ban a vállalatot felvásárolta a PVH Corp.

Amit a PVH Corp.-ról tudni kell…

A PVH Corp. 135 éves működése során számos sikeres, az amerikai divat hagyományaira építő márkát és vállalkozást hívott életre, melynek eredményeként mára a világ egyik legnagyobb ruhaipari vállalatává vált. Cégünk több mint 35000 értékesítési partnere több mint 40 országban összesen mintegy 8 milliárd USA dollár összegű árbevételt ért el. A társaság tulajdonát képezik olyan ikonikus márkák, mint a CALVIN KLEIN, a TOMMY HILFIGER, a Van Heusen, az IZOD, az ARROW, a Speedo*, a Warner's az Olga és a fehérneműket forgalmazó, digitális értékesítésre összpontosító True & Co., mely márkanevek, valamint egyéb ismert amerikai és nemzetközi márkanevek, továbbá licencbe adott márkanevek alatt számos különféle terméket forgalmazunk.

*A Speedo márka a Speedo International Limited által Észak-Amerika területére és a Karib-térségre adott örökös licenc alapján kerül forgalmazásra.(folyt.)



2018. január 5., péntek 10:04

A Calvin Klein, Inc. bejelentette legújabb, Calvin Klein Jeans farmereket népszerűsítő globális reklámkampányának elindítását (2. rész)
    New York, 2018. január 5., péntek (Business Wire/OTS) -

    SZÖVEG:    CALVIN KLEIN JEANS

FÉNYKÉPEK:    © 2018 Willy Vanderperre

KÖZÖSSÉGI OLDALAK:
facebook.com/calvinklein; calvinklein.tumblr.com; google.com/+calvinklein
youtube.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein; instagram.com/calvinklein;
pinterest.com/calvinklein

snapchat: calvinklein
A márka felhasználóneve a közösségi médiumokban: @calvinklein
#MYCALVINS

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180104005480/en/

Kapcsolat:
Calvin Klein, Inc.
Rod Manley, 212-292-9795
EVP, Global Communications
rodmanley@ck.com
vagy
Jacqueline Giusti, 212-292-9749
Coordinator, Corporate Communications
jacquelinegiusti@ck.com

Forrás: Calvin Klein, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.