OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. december 21., csütörtök 10:01

A Starr Companies bejelentette, hogy Charles Dangelo nyugdíjba vonul, és utódjául Steve Blakey-t nevezte ki a Starr Insurance Holdings elnök-vezérigazgatójává
    New York, USA , 2017. december 21., csütörtök (Business Wire/OTS) - A Starr Companies ma bejelentette, hogy Steve Blakey-t nevezte ki a Starr Insurance Holdings elnök-vezérigazgatójává.

    "Örömmel mutatjuk be cégunk új elnökeként Steve-et, aki több mint 35 évre visszanyúló tapasztalatokkal rendelkezik, ideértve a Starr egyesült királyságbeli és európai tevékenységének elindítását. Steve segítségével a Starr a légijármű- és légiközlekedéssel kapcsolatos, illetve légiipari és űripari biztosítások piacának egyik globális vezető cégévé vált. Steve e tapasztalatok birtokában és kiemelkedő szaktudásának köszönhetően a legmegfelelőbb személy arra, hogy támogassa és irányítsa a vállalat további fejlődését" - jelentette ki Maurice R. Greenberg, a Starr Companies igazgatóságának elnöke.

Steve Blakey Chuck Dangelot váltja fel, aki nemrégiben bejelentette nyugdíjba vonulási szándékát. "Szeretnénk megköszönni Chucknak a biztosítási ágazatban eltöltött 46 év során a cégünk és az ágazat érdekében végzett munkáját. Chuck kulcsfontosságú szerepet játszott a Starr fejlődése szempontjából, és mi a legjobbakat kívánjuk neki nyugdíjas éveire."

Amit a Starr Companies-ről tudni kell…

A Starr Companies (a továbbiakban "Starr") a Starr International Company, Inc. égisze alatt működő biztosítási és utazási biztosítási (utazástámogatási) szolgáltatásokat nyújtó cégeknek és leányvállalatoknak, valamint a befektetési tevékenységet végző C.V. Starr & Co., Inc.-nek és leányvállalatainak globális marketing neve. A Starr a világ egyik vezető biztosítási és befektetési vállalata, amely öt földrészen végzi tevékenységét biztosítási szolgáltatásokat nyújtó leányvállalatain keresztül. A Starr számos különféle biztosítási terméket kínál ügyfeleinek, ideértve vagyon-, baleset- és egészségbiztosításokat, valamint egy sor különleges, a légiközlekedéssel, tengerhajózással, energiaiparral kapcsolatos biztosítást, továbbá kiegészítő fedezeti biztosításokat. A biztosítási tevékenységet végző következő STARR leányvállalatok az A.M. Best minősítő ügynökség "A" (Kiváló) minősítésével rendelkeznek: Starr Indemnity & Liability Company, Starr Surplus Lines Insurance Company, Starr Syndicate Limited at Lloyd's of London, Starr International Insurance (Asia) Ltd., valamint Starr Insurance & Reinsurance Limited.

További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.starrcompanies.com

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171219006237/en/

Kapcsolat:
Starr Companies
Paula Negro, 212-884-0561
Director of Content, Communications and Media Relations
paula.negro@starrcompanies.com

Forrás: Starr Companies

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.