OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. október 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. december 4., hétfő 11:50

Boggieval szárnyal tovább az Akusztik
    Budapest, 2017. december 4., hétfő (OTS) - Az Akusztik harmadik adásának fellépője Boggie és zenekara.

    Csemer Boglárka, Boggie a Parfüm c. szám francia és angol verziójával lett egy csapásra világhírű. Boglárka, a Dal 2015 győzteseként Magyarországot képviselte az Eurovíziós Dalversenyen. Az énekesnő akusztikus koncertjét az A38 színpadán rögzítette az M2 Petőfi TV.

"Megtisztelő, hogy az elsők között lehettem a zenekarommal a megújult Akusztik sorozatban. Izgalmas ez a műfaj, szerintem a stúdiózás és a koncertezés között van valahol félúton. Ilyenben részt venni zenésznek és a közönségnek is ritkán van alkalma és egy örök élmény. A rögzítés miatt pedig sokkal inkább koncentrál mindenki a színpadon." - árulta el nekünk Boglárka

Less be a december negyedikei koncert Camouflage c. szám felvételébe!

Akusztik vasárnap este tízkor a Petőfi Rádióban, hétfőn 22.40-től az M2 Petőfi TV műsorán, kedden a Petőfi TV YouTube csatornáján!

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.