2024. április 19. péntek

2017. november 22., szerda 11:42

A The Brightline Initiative bejelentette, hogy a Szaúdi Távközlési Társaság (STC) csatlakozik a koalícióhoz (1. rész)
    Riyadh, Szaúd-Arábia, 2017. november 22., szerda (Business Wire/OTS) - Szaúd-Arábia legnagyobb távközlési szolgáltatója csatlakozik a koalícióhoz, hogy segítse a vállalkozások stratégiai kezdeményezéseinek sikeres megvalósítását - A The Brightline Initiative ma bejelentette, hogy a Szaúdi Távközlési Társaság (Saudi Telecom Company [STC]) csatlakozik a The Brightline Initiative koalícióhoz, hogy támogassa a stratégiai kezdeményezések megvalósítása és a vállalkozások stratégiai tervezési gyakorlata és tervteljesítése közti szakadék áthidalását.

Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: http://www.businesswire.com/news/home/20171121005474/en/

A The Bright Initiative koalícióhoz való csatlakozásról szóló megállapodást az STC részéről az STC Csoport vezérigazgatója, Dr. Khaled Biyari, a The Brightline Initiative részéről annak ügyvezető igazgatója, Ricardo Vargas írta alá.

A 2017 elején a Project Management Institute (PMI), a Boston Consulting Group (BCG) és az Agile Alliance által elindított The Brightline Initiative egy nem kereskedelmi koalíció, amely a vállalkozások vezetőit kívánja segíteni a stratégiai tervek és azok tényleges megvalósítása közti, költséges és az üzleti fejlődést hátráltató szakadék áthidalásában.

"Az STC mélyreható szakértelemmel rendelkezik, és számos sikert mondhat magáénak a stratégiai tervek készítése és kivitelezése terén. Nagy várakozással tekintünk a világ vezető szervezeteit és szakembereit tömörítő koalícióhoz való csatlakozás elé, melynek tagjaként hozzájárulhatunk az üzleti szempontból kulcsfontosságú területnek számító stratégiaiterv-megvalósítás terén felmerülő problémák megoldásához" - fejtette ki az STC Csoport vezérigazgatója, Dr. Khaled Biyari, majd hozzátette: "Az STC számára a stratégiai tervkészítés támogatására való képesség alapvető tényező a MENA régióban kínálkozó új üzleti lehetőségek kiaknázása szempontjából, miközben továbbra is vezető szerepet töltünk be az információ- és kommunikációtechnológia és az eljövendő évek kihívásainak legyőzésére szolgáló megoldások kidolgozása terén."

Egy, a The Brightline Initiative által megrendelt, a The Economist Intelligence Unit (EIU) által 500 felső vezető bevonásával lefolytatott globális, több szektorra kiterjedő felmérés eredményeit összegző jelentés szerint a nemzetközi felmérés kérdéseire válaszolók mintegy 90%-a beismerte, hogy azért nem sikerül elérnie az összes kitűzött stratégiai célt, mert a kivitelezés során nem mindig a legjobb módszert választja, és a válaszolók több mint fele (53 százalék) egyetértett azzal, hogy a nem optimális kivitelezés hátrányt jelent az üzleti versenyben.[1]

"A The Brightline Initiative, amely azon munkálkodik, hogy segítse a vállalkozásokat az üzleti életet felforgató és a hagyományos modelleket megkérdőjelező diszruptív technológiák és a sokasodó társadalmi és gazdasági kihívások megjelenése nyomán a stratégiai tervek megvalósítása terén jelentkező hiányosságok kiküszöbölésében, örömmel üdvözli folyamatosan növekvő tagsága körében az STC-t. Fontos rámutatni arra, hogy a stratégiák csak felvázolt tervek maradnak egy darab papíron, ha az üzleti szervezetek nem találják meg a módját annak, hogyan befolyásolják alkalmazottaik viselkedését és hogyan vezessenek be újfajta együttműködési formákat" - fejtette ki a Brightline ügyvezető igazgatója, Ricardo Vargas. (folyt.)

2017. november 22., szerda 11:43

A The Brightline Initiative bejelentette, hogy a Szaúdi Távközlési Társaság (STC) csatlakozik a koalícióhoz (2. rész)
    Riyadh, Szaúd-Arábia, 2017. november 22., szerda (Business Wire/OTS) -

Amit a The Brightline Initiative-ről tudni kell…

A The Brightline Initiative vezető globális üzleti szervezetek koalíciója, amely a vállalkozások vezetőit kívánja segíteni a stratégiai tervek és azok tényleges megvalósítása közti, költséges és az üzleti fejlődést hátráltató szakadék áthidalásában. A Brightline folyamatos felméréseket végez a gondolatvezérnek számító vezetők körében, és igyekszik elterjeszteni azokat a legjobb gyakorlatokat, amelyek lehetővé teszik egy vállalkozás számára, hogy sikeresen megvalósítsa stratégiai terveit.

Amit az STC-ről tudni kell…

A Saudi Telecom Csoport, amelynek központja Riyadhban működik, piaci érték szempontjából a legnagyobb cég Közel-Keleten és Észak-Afrikában, amelynek realizálható árbevétele 2016-ban meghaladta az 51825 milliárd riált (13825 milliárd USA dollár), nettó bevétele pedig 8539 milliárd riált (2277 milliárd USA dollár) tett ki. Az STC 1998-ban kezdte meg működését, és jelenleg világszerte megközelítőleg 100000000 ügyfélnek biztosít csúcstechnológiát képviselő, tudásalapú, innovatív megoldásokat. A vállalatcsoport szolgáltatásai egy 137000 kilométer hosszúságú, Ázsiát, a Közel-Keletet és Európát behálózó száloptikai rendszeren keresztül érhetők el. Szaúd-Arábiában (amely a csoport fő piaca) az STC működteti a Közel-Kelet legnagyobb modern mobilhálózatát, amely az ország lakott területeinek több mint 99%-át lefedi, tovább 4G mobil szélessávú szolgáltatásokat biztosít a Szaúd-Arábiai Királyságban élők 85%-a számára. A fő tevékenységeit végző, 100%-os tulajdonát képező cégek mellett az STC befektetési portfóliójában megtalálható a 100%-os tulajdonát képező Viva Bahrain, a Viva Kuwait részvényeinek 51,8%-a (melyet vezetési megállapodás révén irányít is), az UAE-ben működő, és a törökországi Turk Telecom leányvállalatát, az Avea-t és a dél-afrikai Cell-C-t irányító Oger Telecom Limited részvényeinek 35%-a, továbbá a malajziai Maxis-t és az indiai Aircelt irányító Binariang GSM Holding részvényeinek 25%-a. A fenti befektetéseken felül az STC számos egyéb információtechnológiai, tartalomkezelési, forgalmazási, ügyfélszolgálati és ingatlanbefektetéssel rendelkezik, amelyek a Közel-Keleten végzett távközlési szolgáltatási tevékenységét támogatják.
1] Economist Intelligence Unit (EIU), "Closing the Gap: Designing and Delivering a Strategy that Works", 2017.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171121005474/en/

Kapcsolat:
Brightline Initiative
Tahirou Assane, +1 613-981-8211
Director of Operations and Program
tahirou.assane@brightline.org

Forrás: The Brightline Initiative

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.