OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. november 22., szerda 11:42

A The Brightline Initiative bejelentette, hogy a Szaúdi Távközlési Társaság (STC) csatlakozik a koalícióhoz (1. rész)
    Riyadh, Szaúd-Arábia, 2017. november 22., szerda (Business Wire/OTS) - Szaúd-Arábia legnagyobb távközlési szolgáltatója csatlakozik a koalícióhoz, hogy segítse a vállalkozások stratégiai kezdeményezéseinek sikeres megvalósítását - A The Brightline Initiative ma bejelentette, hogy a Szaúdi Távközlési Társaság (Saudi Telecom Company [STC]) csatlakozik a The Brightline Initiative koalícióhoz, hogy támogassa a stratégiai kezdeményezések megvalósítása és a vállalkozások stratégiai tervezési gyakorlata és tervteljesítése közti szakadék áthidalását.

    
     Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: http://www.businesswire.com/news/home/20171121005474/en/

A The Bright Initiative koalícióhoz való csatlakozásról szóló megállapodást az STC részéről az STC Csoport vezérigazgatója, Dr. Khaled Biyari, a The Brightline Initiative részéről annak ügyvezető igazgatója, Ricardo Vargas írta alá.

A 2017 elején a Project Management Institute (PMI), a Boston Consulting Group (BCG) és az Agile Alliance által elindított The Brightline Initiative egy nem kereskedelmi koalíció, amely a vállalkozások vezetőit kívánja segíteni a stratégiai tervek és azok tényleges megvalósítása közti, költséges és az üzleti fejlődést hátráltató szakadék áthidalásában.

"Az STC mélyreható szakértelemmel rendelkezik, és számos sikert mondhat magáénak a stratégiai tervek készítése és kivitelezése terén. Nagy várakozással tekintünk a világ vezető szervezeteit és szakembereit tömörítő koalícióhoz való csatlakozás elé, melynek tagjaként hozzájárulhatunk az üzleti szempontból kulcsfontosságú területnek számító stratégiaiterv-megvalósítás terén felmerülő problémák megoldásához" - fejtette ki az STC Csoport vezérigazgatója, Dr. Khaled Biyari, majd hozzátette: "Az STC számára a stratégiai tervkészítés támogatására való képesség alapvető tényező a MENA régióban kínálkozó új üzleti lehetőségek kiaknázása szempontjából, miközben továbbra is vezető szerepet töltünk be az információ- és kommunikációtechnológia és az eljövendő évek kihívásainak legyőzésére szolgáló megoldások kidolgozása terén."

Egy, a The Brightline Initiative által megrendelt, a The Economist Intelligence Unit (EIU) által 500 felső vezető bevonásával lefolytatott globális, több szektorra kiterjedő felmérés eredményeit összegző jelentés szerint a nemzetközi felmérés kérdéseire válaszolók mintegy 90%-a beismerte, hogy azért nem sikerül elérnie az összes kitűzött stratégiai célt, mert a kivitelezés során nem mindig a legjobb módszert választja, és a válaszolók több mint fele (53 százalék) egyetértett azzal, hogy a nem optimális kivitelezés hátrányt jelent az üzleti versenyben.[1]

"A The Brightline Initiative, amely azon munkálkodik, hogy segítse a vállalkozásokat az üzleti életet felforgató és a hagyományos modelleket megkérdőjelező diszruptív technológiák és a sokasodó társadalmi és gazdasági kihívások megjelenése nyomán a stratégiai tervek megvalósítása terén jelentkező hiányosságok kiküszöbölésében, örömmel üdvözli folyamatosan növekvő tagsága körében az STC-t. Fontos rámutatni arra, hogy a stratégiák csak felvázolt tervek maradnak egy darab papíron, ha az üzleti szervezetek nem találják meg a módját annak, hogyan befolyásolják alkalmazottaik viselkedését és hogyan vezessenek be újfajta együttműködési formákat" - fejtette ki a Brightline ügyvezető igazgatója, Ricardo Vargas. (folyt.)



2017. november 22., szerda 11:43

A The Brightline Initiative bejelentette, hogy a Szaúdi Távközlési Társaság (STC) csatlakozik a koalícióhoz (2. rész)
    Riyadh, Szaúd-Arábia, 2017. november 22., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit a The Brightline Initiative-ről tudni kell…

A The Brightline Initiative vezető globális üzleti szervezetek koalíciója, amely a vállalkozások vezetőit kívánja segíteni a stratégiai tervek és azok tényleges megvalósítása közti, költséges és az üzleti fejlődést hátráltató szakadék áthidalásában. A Brightline folyamatos felméréseket végez a gondolatvezérnek számító vezetők körében, és igyekszik elterjeszteni azokat a legjobb gyakorlatokat, amelyek lehetővé teszik egy vállalkozás számára, hogy sikeresen megvalósítsa stratégiai terveit.

Amit az STC-ről tudni kell…

A Saudi Telecom Csoport, amelynek központja Riyadhban működik, piaci érték szempontjából a legnagyobb cég Közel-Keleten és Észak-Afrikában, amelynek realizálható árbevétele 2016-ban meghaladta az 51825 milliárd riált (13825 milliárd USA dollár), nettó bevétele pedig 8539 milliárd riált (2277 milliárd USA dollár) tett ki. Az STC 1998-ban kezdte meg működését, és jelenleg világszerte megközelítőleg 100000000 ügyfélnek biztosít csúcstechnológiát képviselő, tudásalapú, innovatív megoldásokat. A vállalatcsoport szolgáltatásai egy 137000 kilométer hosszúságú, Ázsiát, a Közel-Keletet és Európát behálózó száloptikai rendszeren keresztül érhetők el. Szaúd-Arábiában (amely a csoport fő piaca) az STC működteti a Közel-Kelet legnagyobb modern mobilhálózatát, amely az ország lakott területeinek több mint 99%-át lefedi, tovább 4G mobil szélessávú szolgáltatásokat biztosít a Szaúd-Arábiai Királyságban élők 85%-a számára. A fő tevékenységeit végző, 100%-os tulajdonát képező cégek mellett az STC befektetési portfóliójában megtalálható a 100%-os tulajdonát képező Viva Bahrain, a Viva Kuwait részvényeinek 51,8%-a (melyet vezetési megállapodás révén irányít is), az UAE-ben működő, és a törökországi Turk Telecom leányvállalatát, az Avea-t és a dél-afrikai Cell-C-t irányító Oger Telecom Limited részvényeinek 35%-a, továbbá a malajziai Maxis-t és az indiai Aircelt irányító Binariang GSM Holding részvényeinek 25%-a. A fenti befektetéseken felül az STC számos egyéb információtechnológiai, tartalomkezelési, forgalmazási, ügyfélszolgálati és ingatlanbefektetéssel rendelkezik, amelyek a Közel-Keleten végzett távközlési szolgáltatási tevékenységét támogatják.
1] Economist Intelligence Unit (EIU), "Closing the Gap: Designing and Delivering a Strategy that Works", 2017.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171121005474/en/

Kapcsolat:
Brightline Initiative
Tahirou Assane, +1 613-981-8211
Director of Operations and Program
tahirou.assane@brightline.org

Forrás: The Brightline Initiative

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.