OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. november 17., péntek 15:41

Túraautó Vb, gyorskorcsolya, kézi-, kosár- és vízilabda, illetve futball az M4 Sport hétvégi műsorán
    Budapest, 2017. november 17., péntek (OTS) - Rendkívül széles kínálattal, változatos sportágak élő közvetítésével várja nézőit ezen a hétvégén a nemzeti sportcsatorna. Az érdeklődők élőben követhetik nyomon a WTCC Túraautó-világbajnokság újabb versenyszámait, a kézilabda liga legújabb összecsapását, a vízilabda I Osztályú Országos Bajnokság és a Férfi kosárlabda NB I következő fordulóját, továbbá több rangos hazai NB I-es és NB II-es mérkőzést is műsorára tűz az M4 Sport.

    A WTCC Túraautó-világbajnoksággal nyitja meg hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A makaói első futamot szombaton 6.45-től láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői. A Rövidpályás Gyorskorcsolya Világkupa csúsztatott élő közvetítését 8.05-től tűzi műsorára a csatorna.

Ezt követően a kézilabdáé a főszerep. A K&H férfi kézilabda liga: Sport36-Komló - FTC KN KFT mérkőzést 13.30-tól láthatják. 15.30-tól a futball kerül a közvetítések fókuszába. Ekkor láthatják a nézők az OTP Bank Liga: Újpest FC - Budapest Honvéd összecsapást.

Futball után a vízilabdán a hangsúly: A Férfi vízilabda OB I.: FTC-PQS Waterpolo - Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP mérkőzést 17.45-től tűzi műsorára Magyarország legnézettebb sportcsatornája. A medence után ismét foci: az OTP Bank Liga: DVSC - Videoton FC labdarúgó-mérkőzést 19.30-tól láthatják az M4 Sport nézői.

Vasárnap a Rövidpályás Gyorskorcsolya Világkupa soron következő versenyszámaiba reggel 6-tól nyerhetnek bepillantást a nézők. A Merkantil Bank Liga: Kisvárda Master Good - MTK Budapest mérkőzést pedig 13 órától követhetik nyomon az M4 Sport nézői. A hétvégi élő közvetítések sorát kosárlabda mérkőzéssel zárja a nemzeti sportcsatorna: a Férfi kosárlabda NB I.: Egis Körmend - Szolnoki Olaj KK összecsapást 18 órától követhetik nyomon a képernyők előtt ülők.

Élő adás és további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.