OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. november 17., péntek 12:37

A Calvin Klein, Inc. bejelentette, hogy közös kiskereskedelmi üzleteket nyit az Amazon Fashionnel (1. rész)
    New York, 2017. november 17., péntek (Business Wire/OTS) - )- A PVH Corp. [NYSE: PVH] 100%-os tulajdonát képező Calvin Klein, Inc. és az Amazon Fashion ma bejelentette, hogy CALVIN KLEIN X Amazon Fashion néven az ünnepi bevásárlások megkönnyítése érdekében közös kiskereskedelmi üzleteket nyitnak, amelyekben december 31-ig vásárolhatnak az érdeklődők. A kampány keretében ideiglenes (ún. "pop up") boltok megnyitására kerül sor New York City-ben és Los Angeles-ben, valamint elindul egy online márkaüzlet is az Amazon.com/mycalvins címen.

    
     Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: http://www.businesswire.com/news/home/20171116005843/en/

A csak az ünnepi szezonban üzemelő, ideiglenes közös üzletek nyitását célzó projekt az Amazon Fashion és a CALVIN KLEIN első közös projektje. Az ideiglenes árusítóhelyeken és az online márkaüzletben a kizárólag az Amazon ügyfelei számára elérhető exkluzív ruhadarabok lesznek megvásárolhatók. A pop-up üzletek New York City SoHo negyedében és Los Angelesben Santa Monica-ban kerülnek megnyitásra. Mindegyik üzletben kaphatók lesznek a CALVIN KLEIN UNDERWEAR fehérneműk, (ideértve férfi és női fehérneműket és szabadidőruhákat, míg az online CALVIN KLEIN márkaüzlet mind a CALVIN KLEIN UNDERWEAR fehérneműkből, mind a CALVIN KLEIN JEANS farmerruházatból bővebb kínálattal várja a vevőket.

"Büszkék vagyunk arra, hogy együttműködhetünk az Amazon Fashion-nel ennek az izgalmas kiskereskedelmi üzleti koncepciónak a megvalósítása során" - mondta el Cheryl Abel-Hodges, a Calvin Klein Underwear vezetője, és a PVH The Underwear Group elnöke. "Célunk az, hogy elmélyült böngészésre lehetőséget adó és ugyanakkor tartalomvezérelt vásárlási környezetet kínáljunk a fogyasztóknak, és nagy izgalommal várjuk, hogyan fogadják ezt az újfajta élményt a CALVIN KLEIN és az Amazon online és offline vásárlói most, hogy elkezdődött a karácsonyi ajándékvásárlási időszak."

Az ideiglenes üzletekbe betérők számára a vásárlás rendkívül egyszerű: csak beolvasnak egy vonalkódot az Amazon alkalmazással, és a kiválasztott árukat házhoz szállítják számukra, illetve megvásárolhatják azokat helyben is az üzletben. A próbafülkék Amazon Echo okoshangszórókkal vannak felszerelve, amelyeken keresztül a vevők különféle kérdéseket tehetnek fel az Alexa Voice Service-nek (az Amazon Alexa hangszolgáltatása) a CALVIN KLEIN termékekről és kampányokról, szabályozhatják a világítást és lejátszhatják kedvenc zeneszámaikat.

Mindkét ideiglenes üzletben lesznek olyan területek, amelyek a vásárlók bevonását és szórakoztatását célozzák. A vevők a megvásárolt CALVIN KLEIN UNDERWEAR termékeket akár egyedivé is varázsolhatják: az erre szolgáló pultoknál különleges hímzést tetethetnek a fehérneműkbe. Videóstúdió is várja az üzlet vendégeit, ahol leforgathatják saját, a közösségi médiákban megosztható videóklipjeiket - azaz saját tartalmakat hozhatnak létre. A vásárlásban elfáradtak a pihenősarkok kanapéin pihenve az Amazon Echo Show-ban videóhívás keretében beszélgethetnek az Amerika másik felén lévő üzletben vásárlókkal, és valós időben oszthatnak meg izgalmas tartalmakat, illetve kommunikálhatnak a többi vevővel.

Az ünnepi szezonban az üzletekben különleges rendezvényekre is sor kerül olyan közismert személyek részvételével, mint például a szupermodell/vállalkozó Karlie Kloss és a komikus/író Lilly Singh. Mind Kloss, mind Singh képei prominens helyen szerepelnek az Amazon.com/mycalvins márkaüzletben és a pop-up boltokban a december végéig tartó időszakban.

"A karácsonyi ünnepi szezon az egyik legfontosabb vásárlási időszak vevőink számára, így nagy örömünkre szolgál, hogy a CALVIN KLEIN-nel vállvetve olyan szórakoztató, interaktív vásárlási élményt biztosíthatunk számukra, amely könnyed, vonzó módon hozza közel a termékeket vevőinkhez" - magyarázta Michelle Rothman, az Amazon Fashion elnökhelyettese. "Azok a vásárlók pedig, akik nem jutnak el a boltokba, megvásárolhatják az exkluzív CALVIN KLEIN árukat az amazon.com/mycalvins weboldalon is."

A Calvin Klein globális, ún. lifestyle (bizonyos életstílust/életérzést képviselő) márka, amely a merész, progresszív megoldásokat csábító esztétikai stílussal ötvözi. Célunk az, hogy vevőinket, közönségünket lázba hozzuk és inspiráljuk provokatív képvilágunkkal és az érzékeket felébresztő, meghökkentő ruháinkkal.

Az 1968-ban Calvin Klein és üzleti partnere, Barry Schwartz által lefektetett alapokra építve a cég letisztult, innovatív stílusának köszönhetően mára az amerikai divat egyik neves vezetőjévé vált. A több mint 110 országban forgalmazott Calvin Klein márkatermékekből származó globális értékesítési árbevétel 2016-ban meghaladta a 8 milliárd USA dollárt. A CALVIN KLEIN több mint 10000 értékesítési partnert foglalkoztat világszerte. 2003-ban a vállalatot felvásárolta a PVH Corp.

A PVH Corp. 135 éves működése során számos sikeres, az amerikai divat hagyományaira építő márkát és vállalkozást hívott életre, melynek eredményeként mára a világ egyik legnagyobb ruhaipari vállalatává vált. Cégünk több mint 35000 értékesítési partnere több mint 40 országban összesen mintegy 8 milliárd USA dollár összegű árbevételt ért el. A társaság tulajdonát képezik olyan ikonikus márkák, mint a CALVINKLEIN, a TOMMYHILFIGER, a VanHeusen, az IZOD, az ARROW, a Speedo*, a Warner's, az Olga és az Olgabrands, valamint a fehérneműket forgalmazó, digitális értékesítésre összpontosító True&Co., mely márkanevek, valamint egyéb ismert amerikai és nemzetközi márkanevek, továbbá licencbe adott márkanevek alatt számos különféle terméket forgalmazunk.

* A Speedo márka a Speedo International, Limited által Észak-Amerika területére és a Karib-térségre adott örökös licenc alapján kerül forgalmazásra.(folyt.)



2017. november 17., péntek 12:37

A Calvin Klein, Inc. bejelentette, hogy közös kiskereskedelmi üzleteket nyit az Amazon Fashionnel (2. rész)
    New York, 2017. november 17., péntek (Business Wire/OTS) -

    
SZÖVEG:         CALVIN KLEIN
          
ÜZLET - New York City:    CALVIN KLEIN X Amazon Fashion Pop-Up, 545 Broadway, New York, NY 10012
          
ÜZLET - Los Angeles:    CALVIN KLEIN X Amazon Fashion Pop-Up, 1444 Third Street Promenade, Santa Monica, CA 90401
          
FÉNYKÉPEK - New York City:    © 2017 Griffin Lipson/BFA.com
          
FÉNYKÉPEK - Los Angeles:    © 2017 Owen Kolasinski/BFA.com
          
KÖZÖSSÉGI OLDALAK:
     facebook.com/calvinklein; calvinklein.tumblr.com; google.com/+calvinklein;

     youtube.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein; instagram.com/calvinklein;

     pinterest.com/calvinklein

     snapchat: calvinklein
     A márka felhasználóneve a közösségi médiákban: @calvinklein
          

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171116005843/en/

Kapcsolat:
Calvin Klein, Inc.
Alexandra Wagner, 212-292-9794
SVP, Corporate Communications
alexandrawagner@ck.com
vagy
Amanda Pe?a, 212-292-9223
Director, Corporate Communications
amandapena@ck.com

Forrás: Calvin Klein, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.